Professionele afwastechniek

StartpaginaProductenAfwastechniek

Klaar voor elke uitdaging

Glazen, serviesgoed en bestek zijn perfect schoon – de professionele vaatwassers van Miele Professional zijn afgestemd op robuuste inzetten en overtuigen met optimale resultaten. Met 360PRO ontvangt u voor iedere uitdaging perfect op elkaar afgestemde componenten uit één hand.

Nieuwe producten

Miele Professional staat voor innovatie. Bekijk nu onze laatste nieuwe producten en vind de bijpassende oplossing afgestemd op uw uitdagingen.

Waarom afwastechniek van Miele Professional?

 Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele machines. Zo weet u zeker dat het bedienende personeel elke dag veilig met de machines kan werken. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze richtlijn.
Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Een veeleisende werkdag vraagt om producten die altijd voor 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle apparaten van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests en een uiterst grondige eindcontrole. De continue en strenge kwaliteitscontroles maken een belangrijk onderdeel uit van de hoge kwaliteitseisen die Miele Professional aan zichzelf stelt. Om een zo groot mogelijke controle over de productie te hebben, worden de belangrijkste onderdelen daarom binnen de onderneming zelf gemaakt. Het resultaat is een buitengewoon uitgebreide productie van A tot Z. Metaalgieterij, productie van kunststof onderdelen, motorontwikkeling en elektronicaproductie: Miele voert al deze productiestappen zelf uit en heeft daarmee de kwaliteit op alle gebieden stevig onder controle.
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

U ervaart direct voordeel van de professionele apparaten van Miele zodra u ze in gebruik neemt. Miele biedt krachtige apparaten met innovatieve technologie, uitgebreide services en advies, en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Of het nu gaat om de financiering, leasecontracten of huur: Met onze flexibel aan te passen financieringsmogelijkheden kunt ook u al snel profiteren van de spreekwoordelijke kwaliteit van Miele-producten.
Perfecte totaaloplossingen

Toebehoren voor optimale routing

Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende Efficiëntie en Zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze apparaten en methoden onderscheiden zich door een laag verbruik van water, stroom en reinigingsmiddelen, en door een innovatief programma waarmee uitstekende resultaten worden bereikt, bij een zo veilig mogelijke behandeling van het spoelgoed. Voortschrijdende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals systemen voor het behoud van hulpbronnen. Een ander pluspunt voor het rendement: dankzij de hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap gaan de apparaten van Miele Professional zeer lang mee.