Professionele afwastechniek

StartpaginaProductenAfwastechniek

Klaar voor elke uitdaging

Glazen, serviesgoed en bestek zijn perfect schoon – de professionele vaatwassers van Miele Professional zijn afgestemd op robuuste inzetten en overtuigen met optimale resultaten. Met 360PRO ontvangt u voor iedere uitdaging perfect op elkaar afgestemde componenten uit één hand.

Waarom afwastechniek van Miele Professional?

Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende Efficiëntie en Zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze apparaten en methoden onderscheiden zich door een laag verbruik van water, stroom en reinigingsmiddelen, en door een innovatief programma waarmee uitstekende resultaten worden bereikt, bij een zo veilig mogelijke behandeling van het spoelgoed. Voortschrijdende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals systemen voor het behoud van hulpbronnen. Een ander pluspunt voor het rendement: dankzij de hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap gaan de apparaten van Miele Professional zeer lang mee.
Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen

Een veeleisende werkdag vereist producten waar men voor de volle 100% op kan vertrouwen. En wij kunnen u dat garanderen, omdat alle apparatuur van Miele Professional wordt onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstesten en een zeer grondige eindcontrole. brDe continue en strenge kwaliteitstesten vormen een belangrijk deel van de hoge kwaliteitsnormen die Miele Professional zichzelf stelt. Om totaaloverzicht over de productie te houden, worden de belangrijkste onderdelen in de eigen fabriek geproduceerd. Het resultaat is een buitengewone verruiming van de productie: metaalgieterij, productie van kunststofdelen, motorontwikkeling en elektronica - al deze productiestappen voeren wij zelf uit. Miele heeft daarmee over de totale linie de kwaliteit stevig in handen.

Robuust en duurzaam

Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

U ervaart direct voordeel van de professionele apparaten van Miele zodra u ze in gebruik neemt. Miele biedt krachtige apparaten met innovatieve technologie, uitgebreide services en advies, en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Of het nu gaat om de financiering, leasecontracten of huur: Met onze flexibel aan te passen financieringsmogelijkheden kunt ook u al snel profiteren van de spreekwoordelijke kwaliteit van Miele-producten.

Financiële diensten

Perfecte totaaloplossingen

Toebehoren voor optimale routing

Perfecte totaaloplossingen

Met de juiste toebehoren worden werkprocessen geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Het resultaat is een stijging van de efficiëntie en zuinigheid.brMiele Professional biedt een grote selectie aan toebehoren voor verschillende eisen, perfect afgestemd op uw wensen. De originele Miele-toebehoren zijn speciaal ontwikkeld voor Miele-apparatuur om de beste resultaten te waarborgen.
 Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele machines. Zo weet u zeker dat het bedienende personeel elke dag veilig met de machines kan werken. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze richtlijn.