PTD 701 [RO] - Performance

Product weergeven
Geïntegreerde omgekeerde osmose

Glanzende spoelresultaten in alle situaties

De juiste waterkwaliteit vormt de sleutel tot glanzende glazen en blinkend bestek. De ingebouwde module met omgekeerde osmose zorgt voor een dergelijke kwaliteit en biedt een optimale oplossing bij nauwe ruimtes zoals bij een bar. Het systeem is volledig geïntegreerd in de processen van de professionele vaatwasser. Zo is deze gemakkelijk te bedienen en wordt er een complete oplossing geboden met een waterkwaliteit die aan uw behoeften voldoet.
Vaatwasser met tankspoelssysteem

Perfect voor continu gebruik

Is de bedrijfsafwasautomaat met tanksysteem eenmaal gestart, dan staat het systeem permanent klaar voor gebruik. De vaatwasser houdt de temperatuur permanent op 65 °C, wat resulteert in extreem korte programma's en de beste reinigingsresultaten.
Variabele programmaparameters

Flexibel in te stellen

Voor de beste reinigingsresultaten en hygiëne kunnen verschillende parameters (bijv. temperatuur, houdtijd, hoeveelheid water) nauwkeurig aan de eisen ter plekke worden aangepast. Daarnaast kunnen ook de programmanamen naar eigen wens worden aangepast (modellen met de besturing M Touch Flex).
Programma's voor verschillende soorten vaatwerk

Afgestemd op het vaatwerk

Luxe wijnglazen of robuuste bierpullen, porselein of kunststof: voor elk soort vaatwerk is een bijpassend afwasprogramma dat grondig reinigt zonder het materiaal te beschadigen, waarbij parameters zoals temperatuur en spoeldruk op het vaatwerk zijn afgestemd.