PLW 8617 [EL/S TH RT] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Maximaal bedieningscomfort

7" Touch-kleurendisplay met intuïtieve bediening

De display met 7" kleuren is vlak geïntegreerd in het apparaatfront voor optimaal onderhoud van het apparaatoppervlak. Dankzij de intuïtieve touch-bediening kan u alle instellingen eenvoudig en veilig uitvoeren. De gebruiker heeft snel en overzichtelijk toegang tot alle apparaatinformatie op het display.
Instelmogelijkheid voor reinigingsmiddelreservoir

Ideaal weggeborgen

Het instelvak van vloeibare middelen maakt een optimaal overzicht, optimale properheid en ergonomie mogelijk. Afhankelijk van het apparaatmodel is het al standaard in de reinigings- en desinfectieapparaten geïntegreerd of als optionele accessoire beschikbaar. Afhankelijk van het apparaatmodel en de eisen kan het juiste aantal reservoirs van de juiste grootte worden ingesteld.
Centrale dosering

Klaar om aan te sluiten

Reinigings- en desinfectiesystemen zijn vanuit het fabriek voorbereid op aansluiting en centrale dosering. Daarom zijn ze uitstekend geschikt voor gebruik in alle toepassingsgebieden met een bijzonder hoge doorzet.
Exclusief bij Miele
EasyLoad-systeem** Duits octrooi DE 102 017 129 786 A1 en DE 102 017 129 799 A1 

Eenvoudige belading met EasyLoad

Het EasyLoad-systeem maakt de behandeling van laboratoriumglaswerk sneller, eenvoudiger en veiliger. Het grootste voordeel van het nieuwe systeem is dat het spoelgoed sneller en eenvoudiger op de injectors kan worden geplaatst. Het is namelijk niet meer nodig om de houders in hoogte aan te passen dankzij het intelligente samenspel van de injectors en het bevestigingsrooster. Zo is het eenvoudig om het spoelgoed op de juiste manier te plaatsen.
Modulaire beladingssystemen

Flexibele inzet van beladingssysteem

De flexibele beladingssystemen van Miele Professional bieden de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden voor het inladen. Met een beperkt aantal beladingssystemen in combinatie met extra modules en inzetten kunnen de beladingssystemen met weinig handelingen flexibel aangepast worden aan het spoelgoed. Zo kunnen zowel kosten als benodigde ruimte geoptimaliseerd worden.
Programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing zit in de grote aanpassing aan de betreffende toepassing. Er kunnen individueel programma's worden gemaakt en opgeslagen. Zo kunnen ze optimaal aan de specifieke eisen van de behandeling voldoen.