PLW 8617 [EL/S TH RT] - Highlights

Product weergeven
Programmeerbare besturing

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing zit in de grote aanpassing aan de betreffende toepassing. Er kunnen individueel programma's worden gemaakt en opgeslagen. Zo kunnen ze optimaal aan de specifieke eisen van de behandeling voldoen.
Modulaire beladingssystemen

Flexibele inzet van beladingssysteem

De flexibele beladingssystemen van Miele Professional bieden de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden voor het inladen. Met een beperkt aantal beladingssystemen in combinatie met extra modules en inzetten kunnen de beladingssystemen met weinig handelingen flexibel aangepast worden aan het spoelgoed. Zo kunnen zowel kosten als benodigde ruimte geoptimaliseerd worden.
Exclusief bij Miele
EasyLoad-systeem** Duits octrooi DE 102 017 129 786 A1 en DE 102 017 129 799 A1 

Eenvoudige belading met EasyLoad

Het EasyLoad-systeem maakt de behandeling van laboratoriumglaswerk duidelijk sneller, eenvoudiger en veilig. Het grootste voordeel van het nieuwe systeem is dat het spoelgoed sneller en eenvoudiger op de inspuiters kan worden geplaatst. Dankzij de intelligente combinatie van inspuiters en roosters hoeven de houders namelijk niet meer in hoogte te worden versteld. Hierdoor is het eenvoudig om het spoelgoed op de juiste wijze te plaatsen.
Recyclingtank

Efficiënt gebruik van middelen

De recyclingtank kan water van de laatste spoelbeurt behouden en dit in het volgende programma weer hergebruiken. Hierdoor wordt de looptijd ingekort en wordt opmerkelijk bespaard op ingezette hulpmiddelen.
Exclusief bij Miele
Slimme 2-pompentechnologie

Hét geheim voor vlekkeloze resultaten

De 2-pompen-technologie is hét geheim van de Miele PLW 86-serie. De pomp met variabel toerental voor de rekkoppeling is erg flexibel. Met deze pomp worden de spoeldruk en benodigde waterhoeveelheid aangepast aan de gestelde eisen – een hoge druk maakt verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl een lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt. Dit garandeert een minimale inzet van middelen met het beste reinigingsresultaat.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale resultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vastgesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen van het apparaat en de rekken kunnen problemen (bijv. door schuimontwikkeling of blokkerend spoelgoed) vroegtijdig worden herkend. Daardoor draagt de sproeiarmsensor er aan bij dat de gevalideerde behandelingskwaliteit steeds opnieuw wordt bereikt.
Geleidbaarheidscontrole

Zekerheid door controle

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. Met de geleidbaarheidsmeting in het water kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.