PWM 514 [EL DV DD] - Highlights

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Automatische deurvergrendeling

Hoog bedieningsgemak bij sluiten en open

Het volstaat om lichtjes tegen de deur te drukken. Bij de start van het wasprogramma sluit de deur vanzelf. Na afloop van het programma gaat de deur vanzelf weer open.
ECO-programma's

Tot 42% energie besparen*Aan de hand van het voorbeeld van de PWM 916 met koudwateraansluiting “Eco bonte was” of “Eco bonte was intensief” vergeleken met het standaardprogramma “Bonte was” met koudwateraansluiting. De specificaties zijn gebaseerd op laboratoriumwaarden en kunnen in de praktijk afwijken.

Het ECO-programmapakket bevat de programma's ECO bonte was, ECO bonte was intensief, ECO kreukherstellend, ECO kreukherstellend intensief en kan gratis op de Miele homepage worden gedownload. De installatie vindt plaats via de Miele Benchmark Programming Tool die eveneens gratis kan worden gedownload.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Exclusief bij Miele
Innovatieve kuip

Lager water- en energieverbruik

De kuip omsluit de wastrommel zeer strak, de overgang naar de afvoer verloopt geleidelijk. Zo worden er aanzienlijke hoeveelheden water en stroom bespaard.
Geteste hygiëne

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Veilige en snelle wasbehandeling voor bedrijven die buiten de gezondheidszorg werkzaam zijn: conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology verwijdert het wassen met Benchmark wasmachines bij het programma Witte was 70 °C meer dan 99,9% van de omhulde en niet-omhulde virussen, als gebruik wordt gemaakt van het Miele wasmiddel ProCare Tex.
Efficiënt veer-in-veer-systeem*Duits octrooi DE 10 2010 037 103 B3

Zeer geruisloos

Het zeer efficiënte dempingssysteem met twee los van elkaar werkende veren en extra schokdempers verhoogt de stabiliteit. Op deze manier worden de trillingen die tijdens het centrifugeerproces invloed hebben op de vloer, beperkt.
3-dimensionale onbalansbewaking

Centrifugeren op professioneel niveau

De 3-dimensionale onbalansbewaking garandeert gelijke restvochtwaarden. Daarnaast wordt de belasting voor het dempingssysteem en de trommellagers verminderd, waarmee wordt bijgedragen aan een langere levensduur van de wasmachines.
Korte wasprogramma's

Snel en efficiënt

Vindt u korte wasprogramma's ook zo belangrijk? Dan zijn de wasserijmachines van Miele Professional uw eerste keuze: dankzij de hoogwaardige bedrijfsautomaten is uw was binnen zeer korte tijd schoon en klaar voor gebruik.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0

Veilig voor wasgoed en intensieve reinigingscap.

De meeneemribben van de SoftCare-trommel voeren het water tijdens de wasbeurt ver mee omhoog. Door de openingen in de meeneemribben “regent” het van bovenaf op het textiel en wordt het wasgoed intensief bevochtigd. Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed daarbij over een dun laagje water.*Patent: EP 2 700 744 B1