PRI 418 [EL STW] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Voetschakelaar FlexControl

Alles onder controle

Invoerfouten zijn gemakkelijk te voorkomen: met de vrij te plaatsen voetschakelaar stopt u de rol snel. Bij het mangelen met een singel kunt u deze aanhouden.
Favoriete programma's

Snel en comfortabel

Vaak gebruikte combinaties van temperatuur en mangelsnelheid kunnen als voorkeuren worden opgeslagen. Dit staat met een aparte markering op het aanraakscherm, zodat u het met een enkele druk op de knop kunt kiezen.
Pauzefunctie

Snel even stoppen

Als de mangel korte tijd niet wordt gebruikt, kan deze in een energie- en materiaalbesparende modus worden gezet. Alle mangels PM 12: na keuze van de pauzefunctie op het display daalt de mulde en stopt de wals. De verwarming blijft eerst actief, na 5 min. wordt de temperatuur verlaagd. Mangels M 500/600/800 en D 500/600/800: nadat de STOP-functie in het display is gekozen, daalt de mulde, stopt de wals en wordt de temperatuur verlaagd.
Variabele rolsnelheid

Werken op uw eigen tempo

Afhankelijk van het soort wasgoed en hoe vochtig het nog is wordt een andere mangelsnelheid vereist. Bij mangelen door Miele Professional kunt u de rolsnelheid daarom in kleine stappen instellen. Zo wordt ook rekening gehouden met het werktempo van de gebruiker.