PRI 210 [EL STW AB] - Highlights

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Beste ergonomie

In hoogte verstelbaar

Om te voldoen aan de eisen van een ergonomisch ontworpen werkplek, beschikken de mangels over in hoogte verstelbare voetsteunen. Daarvoor is een optioneel voetstuk verkrijgbaar.
Exclusief bij Miele
Voetschakelaar FlexControl

Alles onder controle

Invoerfouten zijn gemakkelijk te voorkomen: met de vrij te plaatsen voetschakelaar stopt u de rol snel. Bij het mangelen met een singel kunt u deze aanhouden.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Lamellenbewikkeling

Uitgewogen persdruk

Met de roestvrijstalen lamellenbewikkeling kan een zeer gelijkmatige persdruk worden bereikt. Daarom is deze bijzonder duurzame en onderhoudsvrije rolbewikkeling heel geschikt voor het mangelen van hoogwaardig tafellinnen.
Exclusief bij Miele
Bewaking van de invoer

Gelijkmatig gebruik van de werkbreedte

Een smetteloze finish wordt verkregen door het gebruik van de totale werkbreedte. Wordt de rol aan één zijde meer gebruikt dan aan de andere zijde, dan herkent het systeem dat en krijgt het bedienend personeel een melding op het display en een geluidssignaal.