PWM 912 [EL DV DD WP] - Highlights

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Automatische deurvergrendeling

Hoog bedieningsgemak bij sluiten en open

Het volstaat om lichtjes tegen de deur te drukken. Bij de start van het wasprogramma sluit de deur vanzelf. Na afloop van het programma gaat de deur vanzelf weer open.
Vrij programmeerbare besturing van de wasmachine

Volledige flexibiliteit

Door de vrij programmeerbare besturing kunnen alle wasparameters worden aangepast aan de betreffende toepassing en de behoeftes. De mogelijkheid bestaat om deze individuele programma's in de gewenste volgorde op te slaan. Er zijn al diverse programma's opgeslagen voor de behandeling van de meest uiteenlopende soorten textiel. Met deze besturing bent u voorbereid op alle eisen die aan de professionele wasbehandeling worden gesteld.
Besturing M Touch Pro Plus

De maatstaf voor professioneel machinegebruik

De full touch-bediening met kleurendisplay is de nieuwe standaard voor een professioneel gebruik van de machine. Hiermee wordt een moderne bediening geboden: heel eenvoudig met een druk op de toets of door te swipen, waardoor het mogelijk wordt om het programma naar keuze aan te passen. Zo kunt u de details van programma's wijzigen en kunt u nieuwe programma's aanmaken. Alle teksten op het display beschikbaar in een van de 31 talen.
Exclusief bij Miele
Innovatieve kuip

Lager water- en energieverbruik

De kuip omsluit de wastrommel zeer strak, de overgang naar de afvoer verloopt geleidelijk. Zo worden er aanzienlijke hoeveelheden water en stroom bespaard.
Weegsysteem in de sokkel

Op maat gesneden verbruikswaarden

In de dagelijkse praktijk is het niet altijd zinvol of mogelijk de wasautomaat helemaal vol te laden. Het in de sokkel geïntegreerde weegsysteem helpt zeer effectief om zuiniger te laden: afhankelijk van de beladingscapaciteit wordt het gebruik van water, energie en wasmiddel aangepast op wat nodig is.
ECO-programma's

Tot 42% energie besparen*Aan de hand van het voorbeeld van de PWM 916 met koudwateraansluiting “Eco bonte was” of “Eco bonte was intensief” vergeleken met het standaardprogramma “Bonte was” met koudwateraansluiting. De specificaties zijn gebaseerd op laboratoriumwaarden en kunnen in de praktijk afwijken.

Het ECO-programmapakket bevat de programma's ECO bonte was, ECO bonte was intensief, ECO kreukherstellend, ECO kreukherstellend intensief en kan gratis op de Miele homepage worden gedownload. De installatie vindt plaats via de Miele Benchmark Programming Tool die eveneens gratis kan worden gedownload.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Geteste hygiëne

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Veilige en snelle wasbehandeling voor bedrijven die buiten de gezondheidszorg werkzaam zijn: conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology verwijdert het wassen met Benchmark wasmachines bij het programma Witte was 70 °C meer dan 99,9% van de omhulde en niet-omhulde virussen, als gebruik wordt gemaakt van het Miele wasmiddel ProCare Tex.
Efficiënt veer-in-veer-systeem*Duits octrooi DE 10 2010 037 103 B3

Zeer geruisloos

Het zeer efficiënte dempingssysteem met twee los van elkaar werkende veren en extra schokdempers verhoogt de stabiliteit. Op deze manier worden de trillingen die tijdens het centrifugeerproces invloed hebben op de vloer, beperkt.
Korte wasprogramma's

Snel en efficiënt

Vindt u korte wasprogramma's ook zo belangrijk? Dan zijn de wasserijmachines van Miele Professional uw eerste keuze: dankzij de hoogwaardige bedrijfsautomaten is uw was binnen zeer korte tijd schoon en klaar voor gebruik.
Appreteren van microvezeldoeken

Direct klaar voor gebruik

U kunt de microvezeldoeken meteen weer gebruiken als ze al in de wasmautomaat zijn geappreteerd met desinfectans. Door deze procedure bespaart u tijd en verhoogt u de reinigingsprestaties en efficiëntie, zeker in vergelijking met handmatige verwerking.
EcoSpeed – gepatenteerd wasritme*Europees patent: EP 1354997 B1

Waswerking en waterverbruik in een nieuwe balans

De EcoSpeed-wasmethode wordt gekenmerkt door een geoptimaliseerd trommelritme. Bij een lager toerental verplaatsen de meeneemribben veel water, zodat het wasgoed ook van bovenaf goed wordt bevochtigd. Vervolgens stijgt het toerental langzaam en wordt het wasgoed tegen de wand van de trommel aangedrukt. De versterkte waswerking maakt een intensieve reinigingscapaciteit mogelijk, terwijl er minder water wordt gebruikt.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde ontwatering vooraf*Patent: EP 2 003 236 B1

Zuiver vanaf het begin

Natte en sterk vervuilde mops of microvezeldoeken stellen hoge eisen aan het wasproces. Bij de gepatenteerde ontwatering vooraf worden de mops of microvezeldoeken daarom direct na de start van het programma gecentrifugeerd, om de vervuiling en de hoeveelheid gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in het wasprogramma zo laag mogelijk te houden. Het resultaat is een uitstekende reiniging, waarbij het materiaal zo goed mogelijk wordt beschermd.
3-dimensionale onbalansbewaking

Centrifugeren op professioneel niveau

De 3-dimensionale onbalansbewaking garandeert gelijke restvochtwaarden. Daarnaast wordt de belasting voor het dempingssysteem en de trommellagers verminderd, waarmee wordt bijgedragen aan een langere levensduur van de wasmachines.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0

Veilig voor wasgoed en intensieve reinigingscap.

De meeneemribben van de SoftCare-trommel voeren het water tijdens de wasbeurt ver mee omhoog. Door de openingen in de meeneemribben “regent” het van bovenaf op het textiel en wordt het wasgoed intensief bevochtigd. Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed daarbij over een dun laagje water.*Patent: EP 2 700 744 B1