Cube en Cube X: de nieuwe tafel sterilisatoren

Innovatief, efficiënt en een alles-in-een-oplossing: als wezenlijk onderdeel van de geïntegreerde systeemoplossing 360PRO waarborgen de tafelsterilisatoren Cube en Cube X een veilige en betrouwbare behandeling van tandheelkundige instrumenten in een mum van tijd. Zo kunnen praktijken van iedere omvang profiteren van waardevolle tijd- en kostenbesparingen, omdat niet alleen de instrumentencyclus, maar ook de gehele administratieve rompslomp wordt geoptimaliseerd.

Cube en Cube X voor de tandheelkunde

Ontdek onze tafel sterilisatoren Cube en Cube X.

Met innovatieve thermodesinfectoren en sterilisatoren, optimaal afgestemde chemicaliën, geschikte procesdocumentatie en een uitstekende service bieden wij u de passende oplossingen voor uw eisen in de tandartspraktijk.

Cube en Cube X voor de medische wereld

Ontdek onze tafel sterilisatoren Cube en Cube X.

Met innovatieve reinigings- en desinfectieapparaten en krachtige sterilisatoren, de juiste procesdocumentatie en een uitstekende service bieden wij u de passende systeemoplossingen voor uw eisen in uw praktijk of kliniek.

De belangrijkste voordelen op een rij

Droogduur aangepast op uw individuele belading

Geoptimaliseerde programmaduren – EcoDry-technologie

Maximaal bedieningsgemak

Eenvoudige bediening – intuïtief kleurendisplay

Veiligheid op hoog niveau

Individuele gebruikersovername – digitale identificatie

Eenvoudig te integreren

Compacte afmetingen – ergonomisch design

Veilig gedocumenteerd en gearchiveerd

Feilloze procesdocumentatie – veilige gegevensoverdracht

Eenvoudige overdracht van gegevens

Eenvoudige gegevensoverdracht – wifi dongle key

Zodat uw patiënten zich veilig voelen

Veilige programmakeuze – individuele sterilisatiecycli

Individuele flexibiliteit

Praktische programma-instellingen – individuele flexibiliteit

Eenvoudig en comfortabel

Gemak – automatische watertoevoerklep

Efficiëntie en comfort

Lage onderhoudskosten – lange onderhoudsintervallen

Performance-model

Het model Cube overtuigt door korte cyclustijden, optimale droogresultaten en lage verbruikswaarden. De compacte kleine sterilisator biedt vele handige functies voor efficiënte sterilisatieprocessen, is verkrijgbaar in twee kamergroottes (17 en 22 liter) en optimaliseert als middelpunt van een uitgebreide systeemoplossing de gehele instrumentencyclus in kleine tot middelgrote praktijken.

Het premium-model Cube X vergemakkelijkt dankzij korte programmatijden, een zeer moderne droogtechnologie, een eenvoudige bediening en programmeerbare programmastarts het arbeidsproces in praktijken en klinieken. Het apparaat is verkrijgbaar in twee kamergroottes (17 en 22 liter), beschikt over een geavanceerde netwerktechniek en biedt bovendien vele extra functies.

Contact met ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.