EasyLoad – Miele vindt het beladen opnieuw uit

Het EasyLoad-systeem maakt de behandeling van laboratoriumglaswerk duidelijk sneller, eenvoudiger en zeer efficiënt. Hierdoor ontstaat een hele reeks voordelen voor u. Het EasyLoad-systeem is flexibel, intuïtief te bedienen en zorgt voor een hogere capaciteit wat betreft de behandeling van laboratoriumglaswerk.

EasyLoad – De belangrijkste voordelen op een rij

Nieuw injectorsysteem

Eenvoudig en intuïtief

Optimale benutting van de gehele spoelruimte

Efficiënt en ruimtebesparend

Grondige reiniging van al het spoelgoed

Schoon en behoedzaam voor het materiaal

Systeemcomponenten

Nieuwe inspuiters, nieuwe kunststof houders en -steunen, nieuwe injectormodules, nieuwe roosters. Het gebruik van de nieuwe inspuiters en steunen zonder frames is in vrijwel alle Miele beladingssystemen voor laboratoria mogelijk. De compatibiliteitstabel vindt u hieronder.

Modules

Het EasyLoad-systeem zorgt voor een zeer efficiënt gebruik van de spoelruimte. Er is een nieuw injectorsysteem voor alle gangbare injectormodules en voor een groot aantal andere beladingssystemen. Voor de verschillende apparaten zijn verschillende modules beschikbaar.

Inspuiters

Ook wanneer de bodem van laboratoriumglaswerk op de punt van de inspuiter ligt, zorgen de inspuiters voor een grondige binnenreiniging van het glaswerk. De nieuwe steunroosters omsluiten hoogtebesparend de injectoreenheid van de module of het rek en verminderen de zijwaartse bewegingen van het spoelgoed. Op de verschillende beladingswagens en modules kan een veelvoud aan inspuiters worden geplaatst.

Bevestigingsroosters

Het bevestigingsrooster biedt extra stabiliteit. Indien nodig kan dit worden geplaatst op de betreffende injectormodule en het houdt zelfs bijzonder groot laboratoriumglaswerk betrouwbaar in een loodrechte, behoedzame positie.

EasyLoad staat voor efficiëntie en systematisch comfort:

Compatibiliteit met het hele assortiment.

In het bijzonder de inspuiters van het EasyLoad-systeem kunnen bijna naadloos in alle Miele laboratoriumspoelmachines worden ingezet.