Grote laboratoriumspoelmachines

Verbeterde performance, gebruikersvriendelijkheid en veiligheid: grote laboratoriumspoelmachines overtuigen door analytisch zuivere behandeling met hoge capaciteit.

StartpaginaProductenLaboratoriumtechniekGrote laboratoriumspoelmachines

28 Producten

Meer informatie over grote laboratoriumspoelmachines

360PRO voor uw laboratorium

Alles geregeld

Met 360PRO biedt Miele Professional een uitgebreid oplossingenpakket aan voor effectieve en economische behandeling van laboratoriumglaswerk. Ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en in samenwerking met experts uit de praktijk, dekken onze oplossingen alle doorslaggevende factoren voor de behandeling af: krachtige apparaten, perfect afgestemde proceschemicaliën, een uitgebreide technische dienst en omvangrijke adviesservices door de experts in het in-huis toepassingslaboratorium. Techniek en know-how gaan hand-in-hand en zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een analysezuivere en daarbij ook materiaalbeschermende en economische behandeling. Ook het administratieve werk is geoptimaliseerd, omdat Miele voor alle aspecten, van de technologie van de apparaten tot aan de planning en financiering, voor u klaar staat als competente contactpersoon.
Perfect op elkaar afgestemde proceschemicaliën

Vlekkeloze resultaten

De proceschemicaliën vormen naast de apparaattechniek en het behandelingsprogramma een kritische factor bij de reiniging en desinfectie. Er worden hoge eisen gesteld: Verontreinigingen moeten effectief worden verwijderd en ziektekiemen gedeactiveerd en tegelijkertijd moet het spoelgoed – hoogwaardig laboratoriumglaswerk – zeer voorzichtig worden behandeld. Miele Professional levert krachtige reinigings-, neutralisatie- en naspoelmiddelen voor specifieke toepassingen in laboratoria. Alle chemicaliën zijn perfect afgestemd op de verschillende materialen en op de reinigings- en desinfectieautomaten van Miele Professional. Daarom wordt Miele Professional aanbevolen door toonaangevende fabrikanten van instrumenten en glaswerk.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Miele Professional kwalitatief zeer hoogwaardige systemen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten, laboratoriumglazen en het reinigen van industriële onderdelen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar we werden vooral gedreven door onze drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen in tandheelkundige en medische praktijken, laboratoria en de industrie.