Professionele medische techniek

StartpaginaProductenMedische techniek

Een duidelijke keuze in praktijk en kliniek

Complete instrumentenbehandeling – Miele Professional zet maatstaven voor een efficiënte en veilige instrumentenbehandeling. Praktijken en klinieken profiteren zo in vier stappen van een integrale oplossing, die zowel de procescyclus als de administratieve inspanningen optimaliseert.

*Wanneer u op de link klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van de Steelco Group. Steelco is een 100% dochteronderneming van de Miele Groep en zorgt onder andere voor de afwikkeling van projecten betreffende planning en inrichting van de centrale sterilisatieafdeling in ziekenhuizen.

Waarom medische techniek van Miele Professional?

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen

Een veeleisende werkdag verlangt producten waar men voor de volle 100% op kan vertrouwen. En wij kunnen u dat garanderen, omdat alle apparatuur van Miele Professional wordt onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstesten en een zorgvuldige eindcontrole. Pas als alle testen in de fabriek doorstaan zijn, wordt de apparatuur vrijgegeven voor verzending, resp. montage op locatie. De continue en strenge testen vormen een belangrijk deel van de hoge kwaliteitsnormen die Miele Professional zichzelf stelt. Deze normen worden al gehanteerd bij de fabricage van de losse onderdelen en resulteren in een buitengewoon hoog fabricageniveau: alle belangrijke productiestappen, zoals de metaalbewerking, de fabricage van kunststof onderdelen, de ontwikkeling van motoren en pompen en de elektronica, worden voltrokken binnen de eigen onderneming, zodat Miele de volledige controle over de kwaliteit heeft. 
Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende Efficiëntie en Zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze apparaten en methoden onderscheiden zich door een laag verbruik van water, stroom en reinigingsmiddelen, en door een innovatief programma waarmee uitstekende resultaten worden bereikt, bij een zo veilig mogelijke behandeling van het spoelgoed. Voortschrijdende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals systemen voor het behoud van hulpbronnen. Een ander pluspunt voor het rendement: dankzij de hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap gaan de apparaten van Miele Professional zeer lang mee.
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

Met apparatuur en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij de planning van uw investering. Naast service en adviezen biedt Miele ook op verzoek aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu gaat om de financiering, leasecontracten of huur: met onze op maat gesneden en flexibel aan te passen financieringsmogelijkheden kunt ook u al snel profiteren van de hoogwaardige kwaliteit van Miele-producten.
Rondom in goede handen

Planning en installatie – Miele vanaf het begin

Al bij het opstellen van uw nieuwe apparaat staat Miele u bij met uitgebreide adviezen. Dit omvat het vaststellen van de actuele en toekomstige eisen aan de capaciteit, maar ook vergaande adviezen over het rendement. En juist bij omvangrijke projecten kunt u profiteren van Miele als een sterke partner met een jarenlange ervaring. Onze vakmensen ondersteunen uw planners en architecten, leveren montagetekeningen, coördineren op verzoek de verschillende werkzaamheden en coördineren de samenwerking met andere dienstverleners, zoals bij de installatie van de IT-infrastructuur of functioneel meubilair. 
Praktijkgerichte oplossingen

Reinigings-/desinfectie-/sterilisatieapparaten 

Miele Professional zet al meer dan vijf decennia innovatieve maatstaven voor de efficiënte en veilige machinale instrumentenbehandeling in klinieken en praktijken. Reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten van Miele Professional reinigen, desinfecteren en steriliseren medische instrumenten veilig en altijd met succes. Daarbij reinigen ze bijzonder behoedzaam en voldoen ze aan de hoogste eisen voor een instrumentencyclus zonder zwakke plekken en dat op alle medische gebieden met doelgroepspecifieke programmapakketten.
De perfecte uitrusting voor uw toepassing

Perfect op elkaar afgestemde componenten

Voor de veilige en duurzame behandeling van medische hulpmiddelen biedt Miele Professional een veelzijdige componentenprogramma met boven- en onderrekken, beladingswagens en inzetten voor een breed spectrum instrumenten. In de perfecte combinatie met de apparaten van Miele Professional kunnen zo voor alle vereisten afzonderlijke oplossingen worden aangeboden – van de behandeling van instrumenten voor de anesthesie via MIC-instrumenten tot aan passende componenten voor oogheelkunde en gynaecologie. Op het gebied van bedpanspoelers leveren wij bovendien reinigingsmiddelen die optimaal op onze apparaten zijn afgestemd.
Feilloos controleerbaar procesverloop

Intelligente documentatiesoftware

Miele Professional biedt flexibele oplossingen voor de documentatie van de instrumentenbehandeling aan. De documentatie en rapportage van de behandeling inclusief alle relevante parameters heeft een duidelijke kwalitatieve meerwaarde – en biedt veelzijdige mogelijkheden voor proces- en kostenoptimalisatie. Voor de perfecte procesdocumentatie van de instrumentenbehandeling biedt Miele Professional bijvoorbeeld de bijzonder tijdbesparende Plug & Play-oplossing via DataDiary-app. Deze ontvangt procesgegevens automatisch en maakt het opstellen van een protocol via de app op een tabletcomputer mogelijk. Daarnaast biedt Miele Professional andere oplossingen aan die niet via apps worden aangestuurd.
Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional staat voor uitstekende kwaliteit, ook voor wat betreft de service. Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat te garanderen dat er binnen 24 uur een technicus ter plaatse is. Miele biedt bovendien een aantal controles aan, die op verschillende momenten tijdens de levenscyclus van het apparaat worden uitgevoerd. Speciaal geschoolde technici verrichten een technische controle conform de wettelijke en normatieve eisen en landspecifieke aanbevelingen. Ongeveer 90% van de servicegevallen wordt direct bij het eerste bezoek dankzij het meegenomen materiaal opgelost. Het is niet toevallig dat de Miele servicedienst al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Een sterke partner

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook bij de service. Het is niet toevallig dat de Service Professional van Miele al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties. Door het uitgebreide netwerk van technische servicemedewerkers is in de regel binnen 24 uur een service op locatie gegarandeerd, en dankzij de meegenomen materialen kan meer dan 90% van alle servicegevallen meteen bij het eerste bezoek al worden opgelost. Missende onderdelen worden in de regel binnen een dag aangevoerd. Miele garandeert daarbij een levering van functionele onderdelen gedurende 15 jaar. Verschillende servicecontracten met onderhouds- en serviceopties naar wens voorkomen storingen en verhogen de waarde van de apparatuur. Onze speciaal opgeleide technici bieden u een deskundig advies over het gebruik en passen uw professionele apparatuur aan op uw eigen gebruiksprocesen. Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren over het opstellen van uw nieuwe apparatuur. Onze vakmensen helpen u vast te stellen wat uw capaciteitseisen zijn en ondersteunen u bij de berekening van uw rendement.