Iemand zit achter de laptop met het logo van Miele MOVE op het scherm

Miele MOVE

Uw digitale oplossing voor het efficiënte beheer van apparaten, gegevens en processen.

MOVE your Business.

Breng beweging in uw apparaat- en gegevensbeheer: voor bedrijven is de digitalisering en optimalisatie van processen een belangrijke succesfactor. Miele MOVE koppelt Professionele machines aan een netwerk, verbetert processen en helpt de exploitatiekosten te verlagen: intuïtief, transparant, efficiënt. Het platform combineert comfortabele gebruikersinterfaces met intelligente hulptools en opent nieuwe perspectieven voor een duidelijk machineparkbeheer.

Manage your Data

U beheert machinegegevens volledig zelf – met handige tools die uw inspanningen en kosten verminderen.

Optimize your Workflow

U optimaliseert werkprocessen en verbetert de gebruiksveiligheid – met de slimme functies die uw processen stroomlijnen en ingrepen automatiseren.

Visualize your Potential

U ziet individuele instellingen en besparingspotentieel – via een intuïtieve interface die u informeert over proces- en prestatiegegevens.

Empower Yourself

U verbetert uw zelfstandigheid en procesveiligheid – dankzij doordachte functies die zich aan uw individuele eisen aanpassen.

Eenvoudig, snel, professioneel: het gebruik van Miele MOVE

Klinkt digitaal machinebeheer ingewikkeld? In het geval van Miele MOVE kan het niet eenvoudiger. Miele MOVE werkt apparaatonafhankelijk en machineoverschrijdend voor de apparaten van Miele Professional die in een netwerk zijn opgenomen. Het platform kan direct worden bediend via desktops, tablets en smartphones en verbindt u in de toekomst met alle netwerkcompatibele machines van Miele Professional.
Miele MOVE – Onze compatibele machines

De volgende logische stap – ook voor uw bedrijf.

Immer Besser in een netwerk: ontdek de voordelen van het digitale beheer van machines en van professionele procesoptimalisatie. En bespaar op die manier tijd, geld en gewoon moeite.
FAQ