Zelf uw eigen Miele brochure maken

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Maar wilt u niet meteen onze uitgebreide brochures aanvragen? Maak dan gebruik van de service “Mijn brochure” en maak uw eigen, persoonlijke document. U kunt zelf de producten kiezen waarin u bent geïnteresseerd.

Voeg geselecteerde producten toe aan het verlanglijstje

Op elke pagina met productinformatie kunt u het product aan het verlanglijstje toevoegen. Klik hiervoor op het stersymbool bij de gewenste producten.
U kunt nu meteen naar het verlanglijstje gaan door in de rechter bovenhoek van de webpagina op het symbool van het verlanglijstje te klikken. Of u kiest nog meer Miele producten en voegt ze op dezelfde manier toe aan het verlanglijstje.

Brochure maken met persoonlijke instellingen

Op de pagina van het verlanglijstje ziet u een overzicht van de producten die u heeft gekozen. Door op de link “Brochure maken” te klikken, maakt u uw eigen brochure.
In de volgende stap kunt u weer producten uit de keuzelijst verwijderen, als ze toch niet in uw brochure hoeven te staan. Via “Overige instellingen” kunt u de brochure nog voorzien van een persoonlijke titel, notities toevoegen of overige opties selecteren waarmee bij het maken van de brochure rekening gehouden moet worden.

Als laatste klikt u op “Download” en sluit u het maken van de brochure af. Uw pdf-document staat kort daarna klaar en wordt automatisch gedownload.

Probeer nu uit

Kies uit onze productgroepen de producten uit waarin u bent geïnteresseerd en stel uw eigen brochure samen.