Kleine Geweldenaars - De basis voor uw succes

De basis voor uw succes

De nieuwe kleine geweldenaars

Ontdek de compacte Miele wasmachines en drogers voor professioneel gebruik - en ervaar innovatieve technologieën voor nog meer reinigingskwaliteit, zuinigheid, bedieningscomfort en flexibiliteit.

Neem contact op

Voordelen

Voor elke eis de passende oplossing:

Al meer dan een miljoen Kleine Geweldenaars hebben de afgelopen vier decennia een plek gekregen in hotels, zorginstellingen, wooncentra en vele andere bedrijven. Met de nieuwe generatie presenteert de succesvolle serie nu talrijke innovatieve technologieën en functies voor nog meer reinigingskwaliteit, zuinigheid, bedieningscomfort en
flexibiliteit.

Ongeëvenaarde efficiency

Dankzij de extreem korte programmatijden is iedere lading wasgoed al na 85 minuten gereinigd en gedroogd, terwijl het nauwkeurig gebruik van water, stroom en reinigingsmiddelen zowel het milieu spaart als de kosten in de hand houdt.

A+++

Absoluut voorbeeldig: de beste efficiëntieklasse, optimale wasresultaten en korte programmatijden

EcoSpeed

Intensieve reiniging bij een lager waterverbruik door de geleidelijke variatie in centrifugetoerentallen.

Spaarzaam en efficiënt

De wasserijmachines van Miele Professional blinken uit door hun zeer lage gebruiksniveaus.

Verbinden met digitale netwerken

De vele innovatieve mogelijkheden voor aansluiting op een netwerk waarover de nieuwe Kleine Geweldenaars beschikken, zorgen voor een bijzonder eenvoudige documentatie van wasprocessen. Het raadplegen van de status en het maken van reserveringen gaan eenvoudig per smartphone.

WiFi Conn@ct

Perfect verbonden met WiFiConn@ct: via smartphone of tablet verbinden met een netwerk, status opvragen en apparaat aansturen.

XCI Box

Draadloze verbinding met externe systemen, zoals betaal- en doseersystemen en systemen voor uitschakeling bij piekbelasting dankzij de XCI-box.

Altijd volledig op de hoogte

Naast de geïntegreerde wifi-functionaliteit is als optie een krachtige wifi/LAN-module verkrijgbaar. Op die manier kan de machine gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande netwerken.

Meer comfort en flexibiliteit

Verschillende soorten trommelinhoud en op maat gemaakte programma’s komen tegemoet aan de specifieke eisen van de meest uiteenlopende doelgroepen, terwijl het intuïtief te gebruiken touchdisplay en de menubediening in maximaal 32 talen de bediening intuïtief en comfortabel maken.

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Van draaiknop tot fulltouch-kleurendisplay: de gebruikersinterface van de nieuwe Kleine Geweldenaars is begrijpelijk en eenvoudig te bedienen.

Bediening in verschillende talen

Voorkomt fouten bij de bediening: alle aanwijzingen en processen kunnen in maximaal 32 verschillende talen worden weergegeven.

Professionele programma‘s

Krachtige wasprogramma‘s: speciale programma’s voor uiteenlopende toepassingen zorgen voor het betrouwbaar verwijderen van zelfs het hardnekkigste vuil.

Uitmuntende kwaliteit

De topkwaliteit van Miele ziet u niet alleen terug in de duurzaamheid en de lage totale verbruikskosten van de Kleine Geweldenaars zelf. Ook het feit dat het textiel optimaal schoon is en zeer behoedzaam wordt behandeld, overtreft alle verwachtingen die er aan professionele wassystemen worden gesteld.

Efficiënte techniek van de trommelribben

Door de speciaal vormgegeven trommelribben wordt een snelle en optimale bevochtiging gerealiseerd.

Gepatenteerde SoftCare-trommel

Door de honingraatstructuur van de oppervlakte wordt het wasgoed tijdens het was- en droogproces zeer behoedzaam behandeld.

Lange levensduur

De professionele techniek staat garant voor uitstekende betrouwbaarheid en duurzaamheid, iedere dag opnieuw.

Branches

Voor elke behoefte de juiste oplossing

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent – wanneer u iedere dag weer moet kunnen vertrouwen op onbetwist schoon en hygiënisch gereinigd wasgoed, heeft u behoefte aan een hoogwaardige systeemoplossing voor snelle en perfecte reinigingsresultaten.

Horeca

Smetteloos wit tafellinnen, donzig zachte badjassen en fris ruikende handdoeken – kraakhelder textiel is het uithangbord van elke horecaonderneming en zorgt ervoor dat uw gasten zich prettig voelen en graag bij u terugkomen.

Verpleeg- en verzorgingshuizen

In zorginstellingen staat het welzijn van de bewoners op nummer een. De aandacht die het verzorgend personeel aan de bewoners besteedt, draagt net als hygiënisch schoon textiel en een zorgzame behandeling van persoonlijke kledingstukken bij aan een geborgen thuisgevoel.

Schoonmaakbranche

De schoonmaakbranche van nu stelt hoge eisen aan flexibiliteit en de hoeveelheid te reinigen textiel als het gaat om de reiniging en desinfectie van mops, doeken en ander reinigingstextiel. De juiste machine is daarbij bepalend voor het concurrerend vermogen.

Dienstverlening & ambachtelijke sector

Of het nu in de kapsalon, het café of bij de slager is – uw klanten wensen overtuigende service en uw onverdeelde aandacht. Dan is het goed wanneer u qua wasbehandeling kunt vertrouwen op een professionele oplossing.

Appartementengebouwen

Overal waar wasruimten worden gebruikt door veel verschillende mensen, zijn de eisen die aan de machines worden gesteld bijzonder hoog. Een wezenlijke rol daarbij spelen de robuustheid en duurzaamheid van de apparatuur, net als een gemakkelijke bediening en een grote keuze aan programma’s, waarbij aan alle behoeften tegemoet wordt gekomen.

Ook uw branche staat hierbij!

Behalve de hier genoemde sectoren zijn de nieuwe Kleine Geweldenaars ook zeer geschikt voor gebruik in wellnesscentra, bij reddingsdiensten, op jachten en op vele andere gebieden. Onze belofte “Immer Besser” motiveert ons om ook voor u de beste oplossing te vinden.

Producten

Performance

Overtuigende prestaties voor professionele gebruikers.

Performance Plus

Onbetwiste high-end-oplossing voor de allerhoogste eisen.

Wasmachines PWM 50x

 • Grote capaciteit van 7 kg
 • Optimaal bedieningsgemak door draaiknop, touchdisplay en keuze uit vele talen
 • Gepatenteerde SoftCare-trommel
 • Standaard een groot aantal speciale programma’s zoals sport, wellness, hotel, kapsalon en interieurtextiel
Naar de PWM50x

Wasmachines PWM 90x

 • Nauwkeurig afgestemde capaciteit: 6, 7 of 8 kg
 • Optimaal bedieningsgemak door het fulltouch-kleurendisplay en keuze uit vele talen
 • Gepatenteerde SoftCare-trommel
 • Efficiënt digitale verbinding met netwerken door middel van WiFiConn@ct
 • Standaard een groot aantal extra speciale programma’s zoals auditor, diverse desinfectieprogramma’s, WetCare en speciale programma’s
Naar de PWM90x

Droger PDR 50x

 • Capaciteit van 7 kg
 • Groot bedieningsgemak door draaiknop, touchdisplay en keuze uit vele talen
 • Verkrijgbaar als luchtafvoer- of warmtepompdroger
Naar de PDR50x

Droger PDR 90x

 • Grote capaciteit van 8 kg
 • Optimaal bedieningsgemak door fulltouch-kleurendisplay en keuze uit vele talen
 • Verkrijgbaar als luchtafvoer- of warmtepompdroger
Naar de PDR90x

Video & Brochure

Testimonial Video

Video bekijken

Launch Video

Video bekijken

Brochure

Hieronder kunt u de brochure downloaden:

Brochure

Contact