ProCare Shine reinigingschemicaliën

Hygiënisch schoon en stralend zuiver

Met ProCare Shine geeft u uw afwasautomaten wat ze verdienen: de professionele reinigings- en glansspoelmiddelen zijn perfect afgestemd op de hoogwaardige spoeltechniek – een innovatief systeem met een opmerkelijk zuinige dosering, eenvoudige bediening en hygiënische prestaties.

Productoverzicht

Poedervormige reinigingsmiddelen en reinigingstabletten

Poedervormig reinigingsmiddel in 2 verpakkingsformaten. Te gebruiken bij hardnekkige vlekken, met name koffie- en theeaanslag. Het poedervormige reinigingsmiddel kan handmatige worden gedoseerd bij elke spoelcyclus. Bovendien kan de dosering bij elke spoelcyclus apart aan de vuilgraad worden aangepast.
De reinigingstabletten zijn dankzij de in water oplosbare folie zeer eenvoudig in gebruik. Gebruik één reinigingstablet per spoelcyclus. Daarmee kunt u nooit te veel of te weinig reinigingsmiddel gebruiken. De reinigingstablet lost heel snel op en levert zo een zeer hoge reinigingscapaciteit, zelfs bij korte programma's. De reinigingstablet heeft daarnaast ook milieuvriendelijke eigenschappen en is voorzien van het EU ecolabel (EU ecolabel: AT/038/006). Het is daarom het juiste product voor iedereen die ook bij professionele vaatwassers geen compromissen wil sluiten met betrekking tot duurzaamheid.

Naar de producten

Vloeibaar reinigingsmiddel

Drie verschillende vloeibare reinigingsmiddelen, elk in 2 verpakkingsformaten. Het mildalkalische vloeibare reinigingsmiddel kan overal worden gebruikt, ideaal bij lichte tot matige vervuilingen. Het is bijzonder eenvoudig in gebruik. Het alkalische vloeibare reinigingsmiddel met actief chloor gebruikt u bij hardnekkig vuil, zoals vlekken van eiwit, zetmeel, thee- en koffieaanslag. Het andere alkalische vloeibare reinigingsmiddel dat is voorzien van het EU ecolabel (EU-ecolabel: DE/038/063), is bijzonder geschikt voor het spoelen van glazen.

Naar de producten

Naspoelmiddelen en regenereerzout

Twee naspoelmiddelen in 3 verschillende verpakkingsformaten. Deze kunnen in combinatie met alle reinigingsmiddelen worden gebruikt. Eén van de naspoelmiddelen heeft bovendien het EU ecolabel (EU ecolabel: DE/038/066). Daarnaast in het assortiment, regenereerzout voor het regenereren van de ingebouwde waterontharder.

Naar de producten

Voordelen

Hard voor vuil, zacht voor het materiaal

Zo benut u het potentieel van uw professionele vaatwasser van Miele Professional zo goed mogelijk: de reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal bedoeld voor gebruik in Miele Professional vaatwassers en passen gegarandeerd perfect bij de machine. Met de zorgvuldig afgestemde samenstelling leggen ze de basis voor een professionele verzorging van het serviesgoed; u staat versteld van het hoge rendement en de glanzende resultaten. Meedogenloos tegen vuil, veilig voor het materiaal. Met de serie ProCare Shine beschikt u over reinigings- en naspoelmiddelen die perfect zijn afgestemd op de vaatwassers met verswatersysteem van Miele Professional en die tegelijkertijd eersteklas resultaten bereiken met de vaatwassers met tankspoelsysteem, terwijl ze ook nog heel milieuvriendelijk zijn.

Perfecte dosering en eenvoudig in gebruik

Met 3 vloeibare reinigingsmiddelen voor automatische dosering beschikken veeleisende gebruikers altijd over de gewenste reinigingskracht. Zo bereikt het vloeibare mildalkalische reinigingsmiddel ProCare Shine 10 MA vlekkeloze resultaten bij alle soorten vervuilingen en diverse soorten serviesgoed. Een ander voordeel: het is bijzonder eenvoudig in gebruik. Voor hardnekkige vervuilingen op robuust spoelgoed gebruikt u ProCare Shine 10 A, een krachtig vloeibaar reinigingsmiddel waarmee u zelfs moeilijke zetmeel- of eiwitkorsten zonder problemen verwijdert. Het vloeibare reinigingsmiddel ProCare Shine 10 GC heeft zelfs 2 grote voordelen: het zorgt voor glanzende resultaten en is tegelijkertijd zacht voor de glazen en goed voor het milieu. Alle gebruikers die de voorkeur geven aan handmatig doseren, vinden bij ProCare Shine professionele reinigingscapaciteit in poedervorm en in de vorm van reinigingstabletten.

Perfecte spoelresultaten zonder compromissen voor het milieu, voorzien van het EU ecolabel

Wie ook bij professionele vaatwassers grote waarde hecht aan het gebruik van milieuvriendelijke producten, maakt de juiste keuze met de 3 GC-producten die zijn voorzien van het EU ecolabel (vloeibaar reinigingsmiddel ProCare Shine 10 GC: EU ecolabel: DE/038/063, reinigingstabletten voor vaatwassers ProCare Shine 12 GC: EU ecolabel: AT/038/006 en naspoelmiddel ProCare shine 40 GC: EU ecolabel: DE/038/066). Door deze producten te gebruiken, helpt u de waterverontreiniging en de afvalhoeveelheid te verminderen. Houd u wel aan de doseerinstructies.

Accessoires

Accessoires voor perfecte werkprocessen

Met de accessoires van Miele Professional integreert u de werkprocessen van vaatwassers in een smetteloze, efficiënte organisatie, juist ook in situaties waarin u minder ruimte heeft.

  • Stapelbare kunststof rekken
  • Open en met kunststof gecoate rekken
  • Doseermodule voor de volautomatische toevoeging van vloeibaar reinigingsmiddel (optioneel)
  • Sokkel en onderbouwen voor een ergonomische werkhoogte bij vrijstaande vaatwassers

Waterbehandeling voor vlekkeloze glans en waardebehoud

Veel vaatwassers van Miele Professional zijn al in de fabriek uitgerust met een interne wateronthardingsinstallatie. Op locaties waar het leidingwater een zeer hoge hardheid heeft en voor vaatwassers met een tankspoelsysteem met een verminderde waterdoorvoer zijn nog extra behandelingssystemen beschikbaar.

  • Waterontharder voor het gebruik van zacht water bij een hardheid tot 40° dH
  • Patronen voor gedeeltelijke en volledige demineralisatie voor de behandeling van max. 800 liter per uur
  • FlowMeter en ConductivityMeter voor de indicatie van lege patronen

System4Shine

Professionele vaatwassers

De professionele vaatwassers van Miele Professional bieden voor alle gebruikers de capaciteit die bij hun specifieke eisen past: variërend van vaatwassers met verswatersysteem wanneer er hoge eisen aan de spoelhygiëne worden gesteld, snelle onderbouwapparaten met tankspoelsysteem tot aan doorschuifmodellen voor grote hoeveelheden in de horeca, of instellingen.

Accessoires

Met het buitengewoon brede assortiment aan rekken en inzetten is het mogelijk om elk soort spoelgoed betrouwbaar en doeltreffend in de sproeivakken van de vaatwasser te plaatsen. Voor optimale reinigingsresultaten dragen ook de accessoires bij aan een ongecompliceerde waterbehandeling, verschillende onderbouwen maken een moeiteloze integratie in alle werkprocessen mogelijk.

Spoelmiddelen

De reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in Miele Professional-vaatwassers. Met de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling verlopen de reinigingsprocessen zeer effectief, passen ze perfect bij de machines en bespaart u op het verbruik.

Service

Met een uitgebreid netwerk van technici kan de klantendienst van Miele zeer snel reageren, met een snelle service ter plaatse en onderhoudsovereenkomsten naar wens. De ervaren vakmensen van de Miele verkoop helpen u bovendien bij de keuze en configuratie van machines en accessoires.