Miele Professional Complete Laundry Solution

Ontdek de totaaloplossing van Miele Professional voor uw in-huis wasserij

TheMieleWay

Unieke introductieaanbieding, met voordeel oplopend tot €2200* op geselecteerde modellen voor een beperkte tijd.
#MieleMyWay

Neem contact met ons op

TheMieleWay

MieleMyWay - Systembonus

De totale oplossing voor uw in-huis wasserij - zorg nu voor de hoogste normen, beste reinigingsprestaties en veilige hygiëne.

Unieke introductie-aanbieding, met voordeel oplopend tot €2200*. De aanbieding is uitsluitend geldig voor bepaalde typenummers wasmachines, drogers en mangels. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Producten

Kleine Geweldenaars, max. 8 kg

In de compacte klasse zijn de wasmachines en drogers van de Kleine Geweldenaars al decennia lang de beproefde toppers voor alle gebruikers die snel, efficiënt en meerdere keren per dag de was doen. Instelbaar als was-droogzuil met een ruimtebehoefte van minder dan 0,5 m², zijn de Kleine Geweldenaars de perfecte systeemoplossing voor uw in huis wasserij.  

Bekijk alle producten

Octoplus 9 - 10 kg

De technologie van de Octoplus-serie is rechtstreeks afgeleid van de grote machines voor commerciële wasserijen. Functies zoals de vrijdraaiende unit van de wasmachines, die geen balg nodig hebben, maken de grote wasmachines perfect geschikt voor het dagelijks wassen van grote stukken textiel.

Bekijk alle producten

Professionele en Industriële wasmachines en drogers

De Professionele en Industriële wasmachines van Miele Professional voldoen met gemak aan de hoogste eisen op het gebied van was- en textielverzorging. Ze bieden unieke innovaties en exclusieve uitrustingsdetails met de spreekwoordelijke Miele-kwaliteit - natuurlijk in combinatie met eersteklas zuinigheid en hygiënevereisten.

Bekijk alle producten

Professionele mangels

Comfortabel bedlinnen, glanzende tafelkleden en servetten - perfect verzorgd textiel heeft een beslissende invloed op het visitekaartje in hotels, restaurants en woningen. Wie net zoveel aandacht besteedt aan de afwerking van zijn was als aan netheid, zal zowel de gasten van de nacht, het restaurant als de bewoners een bijzonder comfortabel gevoel geven.

Bekijk alle producten

Professionele vaatwassers

Met innovatieve, robuuste commerciële technologie en vaatwasspecifieke programma's voor eisen die veel verder gaan dan die van de huishoudelijke sector, zijn de vaatwassers van Miele Professional volledig afgestemd op commercieel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en krachtige radiatoren zorgen voor korte looptijden met optimale reinigingsresultaten en maximaal rendement.

Bekijk alle producten

Contact

Contact met ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?

Gebruik ons contactformulier, stuur ons een e-mail of bel ons.

ContactgegevensContactformulier