Het Miele 125 jaar-logo op een rode achtergrond, zoals dat nogal eens herhaald wordt.
StartpaginaActies en beurzenActiesOns jubileumvoordeel voor uw tandartspraktijk

Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Traditie gaat hand in hand met innovatie: sinds 125 jaar staat Miele voor perfecte kwaliteit, die vertrouwen schept. In een steeds veranderende wereld is één ding constant: ons streven om 'Immer Besser' te zijn. Vier samen met ons dit bijzondere jubileum en ontdek hoe wij al 125 jaar onze belofte niet alleen nakomen, maar zelfs overtreffen.

Onze dank voor uw vertrouwen.

Uw exclusieve voordeel vanwege het jubileum.

Vier met ons mee en profiteer dubbel: u krijgt niet alleen individueel advies om de perfecte oplossing voor instrumentenbehandeling op maat te vinden, maar u ontvangt ook uw exclusieve jubileumvoordeel tot € 750,-.

Actieperiode: 01-03-24 t/m 31-05-24

Apparaatkortingen
Product Actieperiode Voucher Korting
PG 8581 01.03.24 - 31.05.24 €250 €250
PG 8591 01.03.24 - 31.05.24 €250 €500
Product
PG 8581
Actieperiode
01.03.24 - 31.05.24
Voucher
€250
Korting
€250
Product
PG 8591
Actieperiode
01.03.24 - 31.05.24
Voucher
€250
Korting
€500

Hoge normen waarop u kunt vertrouwen.

Een onderbouwreinigings- en desinfectietoestel PG 85 staat naast een kleine Cube-sterilisator tegen een grijze achtergrond.

Miele Professional combineert tientallen jaren ervaring met de modernste technologie om hoge hygiënenormen in de tandheelkundige sector te garanderen. Onze apparaten voor de instrumentenbehandeling – van reiniging tot desinfectie tot sterilisatie – optimaliseren niet alleen de werkprocessen, maar zorgen ook voor het behoud van de waarde van uw instrumenten en minimaliseren het risico op infectie voor patiënten en personeel. Naast de efficiënte mechanische behandeling van instrumenten maakt Miele Professional het ook gemakkelijker om aan veeleisende hygiënemaatregelen te voldoen door middel van volledige en ongecompliceerde procesdocumentatie.

Een reinigings- en desinfectietoestel in de kleur roestvrij staal uit de PG 85-serie staat tegen een grijze achtergrond.

Thermodesinfectoren
PG 8581 en PG 8591

Voor hygiënische uitdagingen in de tandheelkunde – thermodesinfectoren van Miele.

  • Flexibel: ontwikkeld voor verschillende praktijkgroottes – van tafel- tot onderbouwmodellen.
  • Hoge capaciteit: tot 44 holle instrumenten en instrumentensets voor tot 160 patiënten (afhankelijk van model).
  • Uitstekende reinigingscapaciteit: door een samenspel van de kracht van het water, sensoren en het beproefde Vario TD Dental-programma.
  • Optimale droging: door heteluchtdroging DryPlus of EcoDry.
  • Uitgebreide componenten: speciale inzetstukken, adapters, houders en spoelmondstukken om te voldoen aan de eisen van verschillende specialismen.
  • Hoge veiligheid: uitgebreide procesdocumentatie om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen.

Ontdek onze thermodesinfectoren die u de prestaties, de efficiëntie en veiligheid bieden voor elke hoeveelheid aan instrumenten.

Het jubileumlogo 125 jaar Miele tegen een grijze achtergrond.

Maximaliseer de efficiëntie van uw praktijk met ons jubileumvoordeel: ontvang een voucher ter waarde van 250 € bij aankoop van onze  thermodesinfectoren. Ideaal voor producten die precies zijn afgestemd op uw instrumenten en uw nieuwe apparaten – voor maximale prestaties, effectiviteit en maximaal waardebehoud van uw instrumenten.

  • ProCare Dent: voor standaard of voor gevoelige hand- en hoekstukken: geschikte reinigings-, neutralisatie- en naspoelmiddelen zijn steeds op de materiaal- en programmaspecifieke behandeling afgestemd.
  • Praktische componenten: breid de functionaliteit van uw thermodesinfectoren uit met nauwkeurig afgestemde accessoires voor maximale efficiëntie.
  • Oplossingen voor waterbehandeling: zorg voor een consistente reinigingskwaliteit en bescherm tegelijkertijd uw praktijkapparatuur en het milieu.
  • Procesdocumentatie: tijdbesparende, volledige en automatische procesdocumentatie met onze Plug & Play-oplossing DataDiary.

Verbeter uw processen en bereik tegelijkertijd hogere hygiënenormen. Overtuig uzelf van de voordelen van een perfect op elkaar afgestemd systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Voucher aanvragen

Afbeelding met een cadeausymbool en het jubileumlogo 125 jaar Miele tegen een rode achtergrond.

Voucher aanvragen

Wanneer u één van onze actieapparaten uit de actie ter gelegenheid van het 125-jarige jubileum aanschaft, ontvangt u een webshop voucher ter waarde van €250.
De actieperiode loopt van 01-03-24 t/m 31-05-24. De factuurdatum geldt hierbij als leveringsdatum.

Upload een kopie van uw factuur naar ons actieformulier en ontvang vervolgens uw voucher.