ProCare Lab

De nieuwe reinigings- en neutralisatiemiddelen van Miele Professional zijn perfect op de hoogwaardige spoeltechniek afgestemd. Dat zorgt voor een grondige, snelle en tegelijk behoedzame reiniging tijdens het proces. Probeer het uit!

De belangrijkste voordelen op een rij

Grondig. Behoedzaam voor het materiaal. Zuinig.

Zo maakt u optimaal gebruik van het vermogen van uw reinigings- en desinfectieapparaat.

Kleurcodering

Geen verwisselingsgevaar meer.

Met de beste aanbevelingen

Miele Professional wordt door toonaangevende fabrikanten van laboratoriumglaswerk aanbevolen

Productoverzicht

12 Producten

Accessoires

Houders en etiketten

De lans van de proceschemicaliën die via een doseerlans met de automatische dosering wordt verbonden, kan van een bijpassend etiket worden voorzien. Om te voorkomen dat de lansen bij het vervangen van jerrycans worden verwisseld, kunnen ze met behulp van een tiewrap met een houder en een etiket van het betreffende soort proceschemicaliën worden voorzien. Houders en etiketten zijn verkrijgbaar via de service afdeling.

Opvangschaal DTD 2

De opvangschaal biedt ruimte aan 2 jerrycans, zodat deze stabiel staan. Dat geldt voor jerrycans van 5 en 10 liter. De kantelhoek zorgt ervoor dat de jerrycans volledig kunnen worden leeggemaakt.

Opener CK DIN 51

De jerrycans worden machinaal gesloten. Daardoor kunnen ze erg moeilijk met de hand worden geopend. Miele biedt daarom een speciale opener aan om ze te openen. De opener is geschikt voor het openen van jerrycans van 5 en 10 l en van verpakkingen van 12 kg.