Proceschemicaliën

Zorgvuldig afgestemd: specifieke proceschemicaliën voor een grondige en behoedzame reiniging van het laboratoriumglaswerk.

22 Producten

Meer informatie over proceschemicaliën voor onze laboratoriumapparaten

360PRO voor uw laboratorium

Alles geregeld

Met 360PRO biedt Miele Professional een uitgebreid oplossingenpakket aan voor effectieve en economische behandeling van laboratoriumglaswerk. Ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en in samenwerking met experts uit de praktijk, dekken onze oplossingen alle doorslaggevende factoren voor de behandeling af: krachtige apparaten, perfect afgestemde proceschemicaliën, een uitgebreide technische dienst en omvangrijke adviesservices door de experts in het in-huis toepassingslaboratorium. Techniek en know-how gaan hand-in-hand en zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een analysezuivere en daarbij ook materiaalbeschermende en economische behandeling. Ook het administratieve werk is geoptimaliseerd, omdat Miele voor alle aspecten, van de technologie van de apparaten tot aan de planning en financiering, voor u klaar staat als competente contactpersoon.
Perfect op elkaar afgestemde proceschemicaliën

Vlekkeloze resultaten

De proceschemicaliën vormen naast de apparaattechniek en het behandelingsprogramma een kritische factor bij de reiniging en desinfectie. Er worden hoge eisen gesteld: Verontreinigingen moeten effectief worden verwijderd en ziektekiemen gedeactiveerd en tegelijkertijd moet het spoelgoed – hoogwaardig laboratoriumglaswerk – zeer voorzichtig worden behandeld. Miele Professional levert krachtige reinigings-, neutralisatie- en naspoelmiddelen voor specifieke toepassingen in laboratoria. Alle chemicaliën zijn perfect afgestemd op de verschillende materialen en op de reinigings- en desinfectieautomaten van Miele Professional. Daarom wordt Miele Professional aanbevolen door toonaangevende fabrikanten van instrumenten en glaswerk.