Buitenaanzicht van St Mary's Hospital
StartpaginaKnowledge HubBlogSt. Mary's Hospital

St. Mary's Hospital

Referenties
“You Believe, We Care”, luidt de lijfspreuk van het St. Mary's Hospital in Seoul. Hier wordt geneeskunde van wereldklasse bedreven, gecombineerd met diep respect voor het leven. Met als resultaat uitgebreide zorg voor de patiënt, die in alle opzichten normen stelt.
Deel deze pagina
Succesvol
Link is gekopieerd

Moderne geneeskunde en diepe overtuiging

Het St. Mary's Hospital in Seoul ligt in een drukke en welvarende wijk van de hoofdstad. In het jaar 2005 begon de katholieke universiteit van Korea hier met de oprichting van een nieuw en modern ziekenhuis. Na de opening in het voorjaar van 2009 is het ziekenhuis met 1.200 bedden en 40 specialismes een van de grootste van het land. Met name als transplantatiecentrum en op de gebieden cardiologie en oogheelkunde heeft het St. Mary's ziekenhuis in Seoul een uitstekende reputatie opgebouwd.

De dagelijkse praktijk van de behandelingscultuur levert niet alleen medische topprestaties op. Vanzelfsprekend zorgt men daar ook voor arme patiënten. Bij de behandeling van instrumenten en containers vertrouwt het St. Mary's Hospital in Seoul op Miele Professional. Op de centrale sterilisatieafdeling van het ziekenhuis zijn zeven reinigings- en desinfectieapparaten PG 8528 continu aan het werk.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.