Tafelsterilisatoren

Betrouwbaar en veilig in het gehele behandelingsproces: kleine sterilisatoren dragen ertoe bij dat instrumenten snel weer beschikbaar zijn.

4 Producten

PST 1710
PST 1710
Kleine sterilisator CUBE

met intuïtieve Touch-bediening en een instrumentcapaciteit van 4,5 kg.

PST 2210
PST 2210
Kleine sterilisator CUBE

met intuïtieve Touch-bediening en een instrumentcapaciteit van 5,5 kg.

PST 1720
PST 1720
Kleine sterilisator CUBE X

met Touch-bediening, EcoDry-drogen en instrumentcapaciteit van 4,5 kg.

PST 2220
PST 2220
Kleine sterilisator CUBE X

met Touch-bediening, EcoDry-drogen en instrumentcapaciteit van 6 kg.

Meer informatie over kleine sterilisatoren

Perfect afgestemd.

System4Dent – alles onder één dak

Met System4Dent biedt Miele Professional een innovatief, compleet systeem voor de veilige en efficiënte instrumentenbehandeling in tandartspraktijken. Ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en in samenwerking met experts uit de praktijk levert System4Dent de complete behandelingscyclus in vier stappen: reinigen/desinfecteren/steriliseren, op uw behoefte afgestemde proceschemicaliën, documentatie en maximale kwaliteit bij de service. Op elk van deze niveaus biedt Miele Professional hoogwaardige apparaten, proceschemicaliën, documentatieoplossingen, evenals uitgebreide service. Omdat elke stap van de procedure deel uitmaakt van één totaaloplossing, is alles perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een soepel, bijzonder materiaalbeschermend en zuinig verloop van de behandeling van de instrumenten die in de tandartspraktijk worden gebruikt. En ook het administratieve werk is geoptimaliseerd, omdat Miele voor alle aspecten – van de technologie van de apparaten tot aan de financiering – klaarstaat als competente partner.
Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze sterilisatoren onderscheiden zich door een laag verbruik van water en stroom, en door speciaal ontwikkelde programma's waarmee uitstekende resultaten worden bereikt bij een zo veilig mogelijke behandeling van het materiaal.
Vooruitschrijdende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten. Nog een pluspunt voor de zuinigheid: dankzij hun hoge materiaal- en verwerkingskwaliteit gaan de kleine sterilisatoren van Miele zeer lang mee.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Miele Professional kwalitatief zeer hoogwaardige systemen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten, laboratoriumglazen en het reinigen van industriële onderdelen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar we werden vooral gedreven door onze drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen in tandheelkundige en medische praktijken, laboratoria en de industrie.