​Professionele wasserijtechniek

StartpaginaProductenWasserijtechniek

Altijd de juiste machine voor de efficiënte behandeling van uw wasgoed

Eersteklas wasbehandeling met een perfecte finish – wasserijmachines van Miele Professional staan centraal in een totaaloplossing, die zorgvuldig afgestemde accessoires combineert met kundig advies en een uitstekende dienstverlening. Op die manier wordt op efficiënte wijze aan alle professionele eisen voldaan.

Waarom wasserijtechniek van Miele Professional?

Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele apparatuur. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het bedienend personeel volledig beschermd is in hun dagelijkse werkzaamheden. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn. 
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste commerciële techniek en op de gebruiker toegespitste wasprogramma's die voldoen aan eisen die ver uitstijgen boven het normale huishoudelijke gebruik, zijn de professionele wasserijmachines volledig uitgerust voor het commerciële gebruik. Hoogwaardige materialen, versterkte schokdempers en een robuuste trommel zorgen voor een uitstekende belastbaarheid en duurzaamheid en een rustige loop. Zeer korte programma's zorgen ervoor dat de was snel weer gebruiksklaar is. Wasautomaten en drogers van Miele Professional zijn daarom de eerste keus als er veelvuldig gewassen wordt en perfecte schoonheid ook bij hardnekkige vlekken belangrijk is.
Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Een veeleisende werkdag vraagt om producten die altijd voor 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle apparaten van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests en een uiterst grondige eindcontrole. De continue en strenge kwaliteitscontroles maken een belangrijk onderdeel uit van de hoge kwaliteitseisen die Miele Professional aan zichzelf stelt. Om zoveel mogelijk controle over de productie te hebben, worden de belangrijkste onderdelen daarom binnen het bedrijf zelf gemaakt. Het resultaat is een buitengewoon uitgebreide productie van A tot Z: metaalgieterij, productie van kunststof onderdelen, motorontwikkeling en elektronicaproductie: Miele voert al deze productiestappen zelf uit en heeft daarmee de kwaliteit op alle gebieden stevig onder controle.
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

Met apparaten en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu om financiering, leasen of Pay per Use gaat: met onze financieringsmogelijkheden op maat, die flexibel kunnen worden aangepast, kunt ook u al snel van de spreekwoordelijke Miele kwaliteit profiteren. 

Financiële diensten

Geen compromissen

Miele Professional maakt het aanschaffen van professionele wasserijtechnieken heel eenvoudig, ook wanneer de investeringssituatie bijzonder uitdagend is. U kunt kiezen tussen verschillende financieringsmodellen.
Praktische oplossingen

Voor elke eis de juiste keuze

Verschillende eisen aan de wasverzorging vragen om speciale oplossingen om altijd een perfect resultaat te behalen. Moderne bedieningsconcepten, individuele programma's en innovatieve machinetechniek besparen tijd en voorkomen fouten. Miele Professional biedt gebruikerspecifieke oplossingen voor hotellerie en gastronomie, verzorgingshuizen en klinieken, gebouwenreinigers, wasstations, woon- en studentenhuizen en nog veel meer. Veel wasautomaten, drogers en mangels kunnen in prestaties en capaciteit perfect op elkaar worden afgestemd - voor een uitstekend resultaat.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional heeft zich ten doel gesteld om de dagelijkse wasbehandeling voor u te vergemakkelijken. Hiervoor hebben wij innovatieve en op de praktijk gerichte oplossingen ontwikkeld, zoals de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel en het droogsysteem PerfectDry. Onze innovatieve kracht komt tot uiting in ons motto, dat al meer dan 120 jaar voor de kwaliteitsbelofte van het Miele merk staat: “Immer Besser”.
Perfecte totaaloplossingen

Accessoires voor optimale processen in de wasserij

Met de juiste accessoires kunnen werkprocessen worden geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Het resultaat is dat de efficiëntie en zuinigheid toenemen. 

Perfecte totaaloplossingen

Miele Professional biedt een ruime keuze aan accessoires voor de meest uiteenlopende eisen – perfect afgestemd op uw behoeftes. De originele Miele accessoires zijn speciaal voor Miele apparaten ontwikkeld om de beste resultaten te garanderen.
Optimaal verzorgd

Wasbescherming van de hoogste klasse

Van zeer functioneel tot zeer fijn textiel: het wasgoed heeft altijd een grote materiële, emotionele of representatieve betekenis. Daarom vindt Miele Professional het ook erg belangrijk om het wasgoed behoedzaam te behandelen. Veel van onze innovaties zijn erop gericht om uw wasgoed de maximale waarde te laten behouden. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de Miele SoftCare-trommel. Dankzij deze gepatenteerde ontwikkeling behandelen onze wasmachines en drogers het wasgoed bijzonder behoedzaam.
Duurzaamheid in perfectie

Efficiënt en zuinig

Miele Professional biedt aangepaste systeemoplossingen die zich onderscheiden door een hoog rendement en een uitstekende efficiëntie. Door middel van innovatieve programma's verbruikt u minder water en energie en kunt u minder wasmiddel doseren. Geavanceerde technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals de droogautomaten met warmtepomptechnologie die tot 60% minder energie verbruiken of de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op de warmwaterinstallatie.