Professioneel wassen

Meer over Professioneel wassen

Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste commerciële techniek en op de gebruiker toegespitste wasprogramma's die voldoen aan eisen die ver uitstijgen boven het normale huishoudelijke gebruik, zijn de professionele wasserijmachines volledig uitgerust voor het commerciële gebruik. Hoogwaardige materialen, versterkte schokdempers en een robuuste trommel zorgen voor een uitstekende belastbaarheid en duurzaamheid en een rustige loop. Zeer korte programma's zorgen ervoor dat de was snel weer gebruiksklaar is. Wasautomaten en drogers van Miele Professional zijn daarom de eerste keus als er veelvuldig gewassen wordt en perfecte schoonheid ook bij hardnekkige vlekken belangrijk is.

Praktische oplossingen

Voor elke eis de juiste keuze

Verschillende eisen aan de wasverzorging vragen om speciale oplossingen om altijd een perfect resultaat te behalen. Moderne bedieningsconcepten, individuele programma's en innovatieve machinetechniek besparen tijd en voorkomen fouten. Miele Professional biedt gebruikerspecifieke oplossingen voor hotellerie en gastronomie, verzorgingshuizen en klinieken, gebouwenreinigers, wasstations, woon- en studentenhuizen en nog veel meer. Veel wasautomaten, drogers en mangels kunnen in prestaties en capaciteit perfect op elkaar worden afgestemd - voor een uitstekend resultaat.

Alleen bij Miele

Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional heeft zich ten doel gesteld om de dagelijkse wasbehandeling voor u te vergemakkelijken. Hiervoor hebben wij innovatieve en op de praktijk gerichte oplossingen ontwikkeld, zoals de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel en het droogsysteem PerfectDry. Onze innovatieve kracht komt tot uiting in ons motto, dat al meer dan 120 jaar voor de kwaliteitsbelofte van het Miele merk staat: “Immer Besser”.

Alleen bij Miele

Optimaal verzorgd

Wasbescherming van de hoogste klasse

Van zeer functioneel tot zeer fijn textiel: het wasgoed heeft altijd een grote materiële, emotionele of representatieve betekenis. Daarom vindt Miele Professional het ook erg belangrijk om het wasgoed behoedzaam te behandelen. Veel van onze innovaties zijn erop gericht om uw wasgoed de maximale waarde te laten behouden. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de Miele SoftCare-trommel. Dankzij deze gepatenteerde ontwikkeling behandelen onze wasmachines en drogers het wasgoed bijzonder behoedzaam.

Duurzaamheid in perfectie

Efficiënt en zuinig

Miele Professional biedt aangepaste systeemoplossingen die zich onderscheiden door een hoog rendement en een uitstekende efficiëntie. Door middel van innovatieve programma's verbruikt u minder water en energie en kunt u minder wasmiddel doseren. Geavanceerde technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals de droogautomaten met warmtepomptechnologie die tot 60% minder energie verbruiken of de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op de warmwaterinstallatie.