Bakker verdeelt bloem over het brood.

Aanbevolen oplossingen voor ambachtelijke bedrijven

StartpaginaBranchesDiensten en ambachtelijke sectorAmbachtelijke bedrijvenAanbevolen oplossingen voor ambachtelijke bedrijven
Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen vaatwastechniek voor ambachtelijke bedrijven

De eisen van kleine ondernemingen op het gebied van spoelgoed lopen erg uiteen. Hiervoor heeft Miele Professional allerlei krachtige professionele vaatwassers ter beschikking. Dankzij de ruime spoelruimte kunnen grote hoeveelheden serviesgoed en volumineuze kisten en platen worden geplaatst. De korte programma's van de apparaten bieden maximale flexibiliteit en zijn bovendien zeer zuinig.

Vijf grijze wasmachines en drogers gerangschikt tegen een donkere achtergrond.

Oplossingen wasserijtechniek voor ambachtelijke bedrijven

Juist in kleine ondernemingen is het economisch en efficiënt onderhouden van textiel van doorslaggevend belang. De zeer uiteenlopende eisen vragen om flexibele topprestaties. Vanwege hun efficiëntie zijn de Kleine Geweldenaars dé oplossing voor de vele verschillende textielsoorten en hardnekkige vervuilingen. Grote bergen wasgoed, vaak wassen en hardnekkig vuil zijn er de oorzaak van dat “normale” wasmachines snel aan de top van hun kunnen zitten. Met als gevolg: inefficiënt gebruik van energie en onnodige stroomkosten, kosten voor water en wasmiddelen, extreem gebruik van slijtageonderdelen en natuurlijk de te verwachten hoge reparatiekosten. De Kleine Geweldenaars zijn de professionele oplossing voor alle gebruikers die veel belang hechten aan betrouwbare kwaliteit, winstgevende tijdvoordelen en kostenverlagende energiebesparing.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Juist in kleine ondernemingen is het economisch en efficiënt onderhouden van textiel en het meest uiteenlopende spoelgoed van doorslaggevend belang. De zeer uiteenlopende eisen vragen om flexibele topprestaties.