Handen zetten tent op het gras vast.

Oplossingen voor campings en vakantieparken

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemenCampings en vakantieparkenAanbevolen oplossingen voor campings en vakantieparken
Vrouw en een man voeren een gesprek in een wasruimte, waar grijze machines wasgoed wassen en drogen.

Oplossingen wasserijtechniek voor campings en vakantieparken

De wasmachines en drogers hebben veel voordelen, zowel voor de gebruiker als voor de exploitant. Dankzij de snelle programma's hoeven er bijvoorbeeld voor gelijkblijvende behoeften minder apparaten aangeschaft te worden, wat ook ideaal is op plekken waar niet voldoende ruimte beschikbaar is. Een bijzonder praktische oplossing is hier het opstellen van een was-droogzuil. Korte wasbeurten en een warmwateraansluiting zorgen bovendien voor duidelijk lagere energiekosten.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Vandaar luidt ons motto voor u: Meer transparantie. Minder werk.

Meer transparantie. Altijd en overal digitaal overzicht wat er in de Self Service wasserij gebeurt.

Minder werk. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Handdoeken, outdoorkleding, slaapzakken: de vuilgraad van het wasgoed loopt net zo uiteen als het wasgoed van de gasten. Met een eigen wasserij zijn kledingstukken, handdoeken en beddengoed tijdens campingvakanties of op vakantieparken snel weer schoon en fris. Met wasmachines en drogers met zelfbediening verruimen exploitanten hun serviceaanbod en behalen daarmee een belangrijk concurrentievoordeel.