Dierenarts behandelt de kat van een klein meisje.

Aanbevolen oplossingen voor dierenartsen en dierenverzorging

StartpaginaBranchesDentaal en MedischDierenartsen en dierenverzorgingAanbevolen oplossingen voor dierenartsen en dierenverzorging
Variatie van diverse reinigings- en desinfectieapparaten en een compacte sterilisator.

Oplossingen medische techniek voor dierenartsen en dierenverzorging

Dierenartsassistenten hebben machines nodig waar ze op kunnen bouwen – ze moeten betrouwbaar, veilig en rendabel zijn. Maar machines moeten vooral een hoge kwaliteit hebben en moeten voldoen aan de hoogste eisen betreffende reinheid. Miele Professional biedt producten die klinisch schone resultaten garanderen. Reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional overtuigen door prestatie, efficiëntie en veiligheid bij het reinigen, desinfecteren en drogen van medische instrumenten. De flexibele combinatiemogelijkheden voor rekken en inzetten zorgen voor de hoogste capaciteit. De combinatie van spoelmechanica, sensortechnologie en toepassingsspecifieke programma's garandeert uitstekende resultaten.
Naast thermische desinfectie is sterilisatie een andere belangrijke factor voor de veiligheid van het gehele behandelingsproces. Met de nieuwe B-klasse tafelsterilisatoren van Miele, CUBE en CUBE X, kunnen instrumenten volgens de normen worden gesteriliseerd. Daartoe behoren zowel eenvoudige massieve en poreuze artikelen als complexe holle instrumenten.

Medewerkster knielt voor een grijze wasmachine en vult deze met kleding uit de praktijk.

Oplossingen wasserijtechniek voor dierenartsen en dierenverzorging

Bij de zorg voor zieke dieren in een goedlopende veterinaire praktijk komt er zeer veel wasgoed voor. Daarom is het zeer belangrijk dat er voor een schone en veilige omgeving wordt gezorgd. Van dekens, beddenlakens tot afdekdoeken: een veterinaire kliniek moet met veel dingen rekening houden, in het bijzonder wanneer ze zich moeten houden aan strenge en gecontroleerde reinigingsprocessen om het risico op overdracht van infectieziekten te voorkomen. De behandeling van deze voorwerpen levert in een eenvoudige huishoudelijke machine niet het gewenste resultaat op: dit zijn werkzaamheden die aan de specialist moet worden overgelaten, omdat deze de juiste technologieën en wasprogramma's vereisen. Betrouwbare machines zijn absoluut noodzakelijk wanneer het nodig is om bij de behandeling van wasgoed te voldoen aan gelijkblijvende hoge normen. Miele Professional heeft wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van zijn producten over de hele wereld een uitstekende reputatie opgebouwd.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen luchtreinigers voor dierenartsen en dierenverzorging

In de wachtkamer komen de meest uiteenlopende mensen samen. Sommigen van hen zijn gezond, anderen zijn ziek en kunnen andere mensen besmetten. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en patiënten te beperken, levert de nieuwe Miele Aircontrol luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties. De Miele Aircontrol luchtreiniger verwijdert ziektekiemen die zich via aerosolen in de ingeademde lucht verdelen uit de omgevingslucht in de wachtruimte. Door middel van het uit 5 filters bestaande filtersysteem worden zwevende deeltjes voor 99,995% uit de lucht gefilterd. Een voorfilter voor grof- en fijnstof, een hoogwaardige HEPA H14-filter, een actiefkoolstoffilter en een nafilter reinigen de lucht op betrouwbare wijze. Het Miele ThermoControl System inactiveert relevante ziektekiemen op thermische wijze met een luchttemperatuur van 70° Celsius en droogt tegelijkertijd het filtermedium. De minimale geluidsontwikkeling van het apparaat zorgt voor een aangenaam verblijf in de wachtruimte.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Profiteer van onze complete totaaloplossingen op alle niveaus in uw praktijk. Ontdek onze 360PRO systeem voor uw dierenartspraktijk.