Dierenarts behandelt de kat van een klein meisje.

Oplossingen voor dierenartspraktijken en de dierenverzorging

StartpaginaBranchesDentaal en MedischDierenartsen en dierenverzorging

Onze complete oplossingen voor hygiënische bescherming

In de diergeneeskunde gelden strenge hygiëneconcepten, waardoor niet alleen de dierlijke patiënten en hun houders worden beschermd, maar ook alle personen die in de praktijk werken. Voor hygiënische bescherming is daarom een complete oplossing noodzakelijk. Met Miele Professional heeft u een competente partner aan uw zijde. Bij de verzorging en behandeling van zieke dieren is er niet alleen sprake van grote hoeveelheden wasgoed. Ook het reinigen, desinfecteren en steriliseren van de instrumenten is een onontbeerlijk onderdeel van de dagelijkse praktijk. Daarom is het zeer belangrijk dat er voor een schone en veilige omgeving wordt gezorgd.

Vind perfecte oplossingen

De complete oplossing van Miele Professional

Oplossingen voor instrumentenbehandeling

Met 360PRO biedt Miele een compleet systeem voor de veilige en efficiënte behandeling van instrumenten in dierenartspraktijken en -klinieken.

Oplossingen voor reiniging en onderhoud van het praktijkwasgoed

Compact formaat, hoge prestaties – de Kleine Geweldenaars: hygiëneveiligheid voor de praktijkkleding.

Service

Trouw zijn aan onze filosofie “Immer Besser” en de garantie van de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden, is bij Miele zeer belangrijk.

Een arts hurkt voor een patiënt in de wachtkamer. Drie personen en een klein meisje wachten op de komst van de arts. Allen dragen een mondmasker.

Zeer hoge veiligheid: hygiënemaatregelen in artsen- en tandartspraktijken en ziekenhuizen

In de medische en tandheelkundige branche vinden niet alleen dagelijks adviesgesprekken en behandelingen plaats, maar moet ook dagelijks voor een hoog hygiënisch niveau worden gezorgd. Het hygiënisch behandelen van wasgoed, serviesgoed en instrumenten helpt om infecties te verminderen of te voorkomen.

Aanbevolen producten

Kwaliteit op alle niveaus: met ons 360PRO systeem bieden wij u voor elke situatie de passende oplossing. Vind de ideale producten voor uw specialisatie en toepassingsgebieden.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Magazines & story's
Aseptica
“Arbeitskreis Instrumentenaufbereitung”
Volg ons