Handen vouwen handdoeken op een bed op.

Aanbevolen oplossingen voor hotels en pensions

StartpaginaBranchesHorecaHotels en pensionsAanbevolen oplossingen voor hotels en pensions
Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen afwastechniek voor hotels en pensions

In hotels en de gastronomie zijn smetteloos servies, schone glazen en schoon bestek van onschatbare waarde. Bovendien moet ook voldaan worden aan de hoogste economische en hygiënische normen. Hoeveel serviesgoed er ook is – Miele Professional heeft voor iedere behoefte de juiste vaatwasser.

Een vrouw strijkt een hemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droger.

Oplossingen wasserijtechniek voor hotels en pensions

Uw in-huis-wasserij heeft net zoveel taken als er gasten in uw hotel zijn: uit de keuken, de wellness-afdeling, het restaurant en de schoonmaak komen verschillende soorten wasgoed die allemaal anders gewassen en behandeld moeten worden. Een uitgebreid aanbod machines en accessoires kan individueel en duurzaam op uw instelling worden aangepast. U kunt het ideale wasritme aansturen, zodat uw wasgoed altijd weer snel beschikbaar is.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Tekst van MOVE tegen een donkere achtergrond met een rozerood vierkant logo.

Move your Business

MOVE Voor hotels en gastronomie

Achter de schermen moet u wisselende programma's en een individuele programmaduur op de minuut nauwkeurig coördineren, zodat gasten altijd hun waardering uitspreken voor perfect behandeld wasgoed. MOVE optimaliseert uw complete wasgoedmanagement, zodat u meer tijd voor uw gasten heeft: u heeft zicht op alle machines en alle programma's van uw apparaten, u kunt was- en droogprocessen versnellen en u heeft beduidend meer controle over het reinigingsresultaat, de capaciteit, prestatiegegevens en processen voor het oplossen van storingen.

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Vandaar luidt ons motto voor u: Meer transparantie. Minder werk.

Meer transparantie. Altijd en overal digitaal overzicht wat er in de Self Service wasserij gebeurt.

Minder werk. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Voor het ideale thuisgevoel in hotels en de gastronomie verwachten gasten dat niet alleen de service perfect in orde is, maar ook dat het wasgoed hygiënisch gereinigd en verzorgd is. Gebaseerd op vele jaren ervaring heeft Miele Professional de totaaloplossing voor hotels en de gastronomie ontwikkeld.