Meerdere moderne meergezinswoningen met grasland en een blauwe hemel.

Aanbevolen oplossingen voor tehuizen en meergezinswoningen

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemenTehuizen en meergezinswoningenAanbevolen oplossingen voor tehuizen en meergezinswoningen
Een vrouw zit met laptop in een wasserette met grijze wasmachines en drogers.

Oplossingen wasserijtechniek voor tehuizen en meergezinswoningen

De zelfbedieningsexploitatie van Miele apparaten voor wasserettes in tehuizen functioneert eenvoudig en veilig. Digitale betaalsystemen en een intuïtieve bediening helpen hierbij. De innovatieve service appWash biedt een digitale oplossing, die comfortabel mobiel betalen mogelijk maakt of de volledige exploitatie voor u doet. De wasmachines en drogers zijn optimaal op elkaar afgestemd en vormen een perfect onderhoudssysteem voor alle gebruikers die veel waarde hechten aan een betrouwbare professionele kwaliteit, winstgevende tijdbesparing, de meest behoedzame behandeling van wasgoed en milieuvriendelijk verbruik. Samen met de optionele doseersystemen of sokkels vormen ze het fundament van soepel werkende wasserijen in tehuizen.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Vandaar luidt ons motto voor u: Meer transparantie. Minder werk.

Meer transparantie. Altijd en overal digitaal overzicht wat er in de Self Service wasserij gebeurt.

Minder werk. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Of het nu gaat om een woonwijk, studentenflat of meergezinswoning: waar veel mensen leven, stijgt in vergelijking met kleinere huishoudens de wasgoedcapaciteit. Daarbij komt dat aan een kwalitatieve wasbehandeling hoge eisen worden gesteld, want wasmachines en drogers zijn continu in gebruik en moeten grote hoeveelheden en de meest uiteenlopende textielsoorten op betrouwbare wijze reinigen.