APCL 044

Communicatiebox appWash  voor de koppeling van wasmachines/drogers met appWash services PAY en RELAX.

 • Voor het gebruik bij self-service-toepassingen (bijv. wasruimtes)
  Met 2 diensten biedt appWash de eigenaars van studentenhuizen en wooncomplexen optimale flexibiliteit:appWash PAY regelt voor de exploitant van de wasruimte de afrekening van alle betalingen in de wasruimtes. De gebruikers betalen via de app “appWash by Miele”. De exploitant ontvangt aan het einde van de maand zijn omzet.Met appWash RELAX wordt appWash de exploitant van de wasruimte, trefwoord outsourcing. appWash neemt de verantwoordelijkheid en exploitatie voor zijn rekening.
 • Geschikt voor max. 6 apparaten (wasmachines en drogers)
  Alle Kleine Geweldenaars kunnen met appWash worden gebruikt. Ook grote delen van het portfolio van de Professional-wasserettetechniek zijn compatibel. appWash gebruikt dezelfde interface als andere betaalsystemen. Dit betekent dat alle wasmachines en drogers van Miele die op dit moment met een betaalsysteem kunnen worden verbonden, ook compatibel zijn met appWash.
 • Gebruikers kunnen apparaten via appWash en het webportaal boeken
  Bij de modellen “PAY” en “RELAX” ontvangen gebruikers van de wasruimte gratis de app “appWash by Miele”.2 minuten na het downloaden van de app kan de gebruiker appWash gebruiken. Hij/zij uploadt via een gangbare betaalmethode als PayPal een prepaid-tegoed en boekt hiermee machines. De beschikbaarheid hiervan kan online worden gecontroleerd. Na het beëindigen van het was-/droogprogramma volgt een pushbericht dat de was klaar is.Bij problemen neemt men contact op met appWash via een feedback-knop.
 • Exploitanten kunnen met appWash connect o.a. de bezetting zien
  In het model van appWash PAY blijft u de exploitant van de wasruimte. Met het webportaal appWash connect voor de computer, smartphone en tablet bieden we u een volledig overzicht.Hier definieert u de tarieven voor wassen en drogen per wasruimte en ziet u de actuele bezettingsgraad van de machines.Bovendien heeft u de mogelijkheid om te zien wie, wanneer en voor hoeveel heeft gewassen en gedroogd.Voor alle wasruimtes in één oogopslag.
 • Meer informatie over appWash: https://appwash.com/nl/
 • Elek. aansl: 100–240 V 50/60HZ – https://installation.appwash.com/all-languages/
Aanbod opvragen
Productgegevens
APCL 044
EAN 4002516309499 / Artikelnummer 59590039D / Materiaalnummer 11484630

Na te bestellen accessoires en verbruiksmaterialen

Vind voor dit product de juiste na te bestellen accessoires en verbruiksmaterialen

Service en support
Contact

Neem contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden.

Service en support

Individuele aanvragen betreffende service- en onderhoudscontracten

Downloads