Buitenaanzicht van Chirurgie West

Chirurgie West

Referenties
Patiëntenzorg op een zeer fraaie locatie: de architectonisch markante nieuwbouw maakt indruk door de ruime opzet; hier zijn de modernste chirurgische faciliteiten van Oostenrijk ondergebracht. Er kunnen in het ziekenhuis 144 bedden worden bezet en het biedt net zo veel mogelijkheden voor de opvang van EHBO-patiënten als voor het uitvoeren van ingewikkelde chirurgische ingrepen.
Deel deze pagina
Succesvol
Link is gekopieerd

Zeer uitgebreide medische zorg

De gebouwen van de provinciale ziekenhuizen in Salzburg strekken zich uit over een oppervlakte die die zo groot is als 56 voetbalvelden. Deze “op zichzelf al kleine stad” is verantwoordelijk voor de centrale medische zorg van de provincie Salzburg. De nieuwe chirurgische vakgroep die in 2001 is opgericht, is een van de meest recente mijlpalen op het gebied van modernisering en prestatieverbetering. Het belangrijkste deel van de nieuwe Chirurgie West is de operatievleugel met zes operatiezalen en relevante afdelingen als anesthesie, uitslaapkamers, intensive care en kritische zorg.

Alle instrumenten die voor een operatie nodig zijn worden van hieruit direct vervoerd naar de nieuwe centrale sterilisatieafdeling. In de sterilisatieafdeling van de provinciale ziekenhuizen van Salzburg worden voor het reinigen en desinfecteren van operatie-instrumenten zeven G 7828 van Miele gebruikt. In twaalf uur bedrijfstijd worden dagelijks tien tot elf charges behandeld. Nadat de instrumenten vervolgens in de sterilisator zijn behandeld, zijn ze – na een ongeveer drie uur durende behandeltijd – weer beschikbaar voor de chirurgen.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.