StartpaginaProductenNieuwe productenDe nieuwe proceschemicaliën: ProCare Med

Voor een perfect en hygiënisch resultaat – De nieuwe proceschemicaliën: ProCare Med

Met de ProCare Med proceschemicaliën wordt de erkende 360PRO-oplossing rondom de behandeling van medische instrumenten uitgebreid. Het portfolio ProCare Med proceschemicaliën bevat voor elke toepassing en elke behoefte een geschikte oplossing.

Eén systeem – talloze voordelen

De ProCare Med proceschemicaliën zijn afgestemd op de dagelijkse processen en specifieke vereisten. Van de voorbehandeling via de reiniging en neutralisatie tot en met handmatig onderhoud past het assortiment perfect bij de specifieke vereisten van hoogwaardige medische instrumenten.

Algemene geneeskunde en chirurgie, maar ook vakgebieden zoals gynaecologie, dermatologie, urologie, oogheelkunde, of KNO: op elk gebied dragen de ProCare Med proceschemicaliën bij aan de naleving van hoge hygiënische standaarden. En dat altijd met behoud van een hoog kwaliteitsniveau en de waarde van het materiaal.

Systeemoplossing

Het alomvattende pakket voor uw praktijk

Waardebehoud

Behoedzame behandeling van instrumenten

Zeer goede reinigingsresultaten

Chemie die past bij uw apparaten

Veiligheid en tijdsbesparing

Zodat uw patiënten zich veilig voelen

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Efficiënt en zuinig

Duurzaamheid

Bescherm uw spoelgoed en het milieu

Geteste materiaalgeschiktheid

Uiterst behoedzame reiniging van materiaal

ProCare Med

15 Producten

Geschikte accessoires

Opvangschaal DTD 2

De opvangschaal biedt ruimte aan 2 jerrycans, zodat deze stabiel staan. Dat geldt voor jerrycans van 5 en 10 liter. De kantelhoek zorgt ervoor dat de jerrycans volledig kunnen worden leeggemaakt.

Opener CK DIN 51

De jerrycans worden machinaal gesloten. Daardoor kunnen ze erg moeilijk met de hand worden geopend. Miele biedt daarom een speciale opener aan om ze te openen. De opener is geschikt voor het openen van jerrycans van 5 en 10 l en van verpakkingen van 12 kg.