Matroos hanteert het zeil op een zeilboot.

Oplossingen voor marine en offshore

Beproefd over de hele wereld – Oplossingen van Miele Professional voor marine en offshore

Ver van het vaste land moeten vaatwassers en wasmachines voldoen aan speciale eisen, zodat ze zich aan hun belofte kunnen houden. Voor het gebruik op schepen en offshore platforms biedt Miele Professional de juiste apparaten. Bovendien biedt Miele als systeemaanbieder alles onder één dak met passende accessoires en verbruiksmaterialen. De betrouwbare service maakt het pakket compleet. Bijna overal ter wereld staan geschoolde technici klaar en in alle belangrijke havens zijn service centers ingericht.

Vind perfecte oplossingen

Getest voor maritieme toepassingen

Marine en zeevaart

Oplossingen voor de maritieme branche. Superjacht, cruiseschip of handelsschip: wij bieden op maat gesneden oplossingen voor uw eisen.

Offshore

Voor veeleisende materialen – gebouwd om dagelijks hard te werken. Dan zijn betrouwbaarheid, snelheid en zuinigheid onmisbaar.

Service

Klantenservice over de hele wereld – Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat te garanderen dat er snel een technicus ter plaatse is.

Aanbevolen producten

Vind de ideale producten die zelfs voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Apparaten voor de marine en offshore zijn gebouwd om dagelijks hard te werken.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Volg ons