Dat is een klusje voor de SmartBiz.

Of u nu een kapsalon, bakkerij of ambachtelijk bedrijf heeft: uw gasten en klanten verwachten een verzorgd uiterlijk en vlekkeloos textiel. De zuinige wasmachines en drogers uit de nieuwe instapserie SmartBiz zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele wasbehandeling.

De belangrijkste voordelen op een rij

Perfect voor uw toepassingen

Optimaal geschikt voor 1–3 keer wassen per dag en dagelijkse vervuiling.

Prestaties op hoog niveau

Groot trommelvolume voor 7 kg wasgoed en korte programma's van slechts 79 min/wassen.

Zuinig met stroom en water

Milieuvriendelijk dankzij de hoogste energie-efficiëntieklassen en een zeer efficiënt warmtepompsysteem bij drogers.

100% Miele kwaliteit

Apparaten met professionele kwaliteit, berekend op 10.000 programma's of 15.000 bedrijfsuren.

Snel en eenvoudig te installeren

Snel geïnstalleerd dankzij Plug & Play. Plaatsbesparend op te stellen als was-droogzuil.

Machinerichtlijn 2006/EG/42

Conform machinerichtlijn

Voor elke eis de passende oplossing.

De branche maakt niet uit – wie dagelijks moet kunnen vertrouwen op schoon en hygiënisch wasgoed, heeft een sterke systeemoplossing nodig voor een snel en perfect reinigingsresultaat.

Bakkerij/banketbakkerij

Voor dagelijkse vervuiling op katoen, linnen of mengweefsels wordt het programma “Witte/Bonte was” met een temperatuur tot 90 °C aanbevolen. Sterker vervuild wasgoed zoals bijvoorbeeld bedrijfskleding wordt grondig gewassen in het programma “Intensief”.

Kapper

In het programma “Badstof 40 °C–60 °C” worden bijvoorbeeld handdoeken bijzonder goed en snel bevochtigd. Licht vervuild badstof kan in het programma “Express” in minder dan 30 minuten worden gewassen.

Schoonheidssalons

Make-up op de badstof handdoeken kan in het programma “Witte/Bonte was” of “Intensief” grondig worden verwijderd. In het programma “Badstof/Extra droog” kan de droger met 7 kg wasgoed worden gevuld.

Slagers

Typische vlekken op de bedrijfskleding van slagers worden in het programma “Intensief” grondig verwijderd. Voor schoonmaakdoekjes en dweilen is er het speciale programma “Reinigingstextiel”. Hierbij worden de natte mops en dweilen aan het begin gecentrifugeerd (ontwaterd) zodat ze tijdens het voorspoelen veel water kunnen opnemen.

Kinderopvang/scholen

Hier zijn de programma's “Witte/Bonte was” met wastemperaturen tot 90 °C of het hygiëneprogramma “Intensief” voor het meest uiteenlopende vuil aan te bevelen. Voor wollen dekens en dergelijke is er het speciale was- en droogprogramma “Wol”.

Horeca (voor kleine hotels, pensions)

Voor het verschillende textiel uit de keuken, de badkamer en gastenkamer, maar ook voor tafellinnen zijn bijvoorbeeld de programma's “Witte/Bonte was”, “Badstof”, “Beddengoed” geschikt.

Voor dweilen en mops is er het speciale programma “Reinigingstextiel”. Hierbij worden de natte mops en dweilen aan het begin gecentrifugeerd (ontwaterd) zodat ze tijdens het voorspoelen veel water kunnen opnemen.