Tafelsterilisatoren

Betrouwbaar en veilig in het gehele behandelingsproces: kleine sterilisatoren dragen ertoe bij dat instrumenten snel weer beschikbaar zijn.

Meer informatie over kleine sterilisatoren

360PRO voor uw praktijk

Alles geregeld

Het dagelijkse werk in een praktijk stelt op alle gebieden eisen aan de reiniging en hygiëne. Van de behandeling van de instrumenten, het reinigen van de bedrijfskleding tot aan het documenteren en vastleggen van deze processen biedt Miele het totaalpakket 360PRO. Door het grote apparatenportfolio, op de toepassing gerichte componenten en proceschemicaliën en -documentatie passend bij de hoefte, zorgt Miele Professional dat wordt voldaan aan alle eisen van zowel het praktijkpersoneel als de patiënten.
Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze sterilisatoren onderscheiden zich door een laag verbruik van water en stroom, en door speciaal ontwikkelde programma's waarmee uitstekende resultaten worden bereikt bij een zo veilig mogelijke behandeling van het materiaal. Geavanceerde technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten. Nog een pluspunt voor de zuinigheid: dankzij hun hoge materiaal- en verwerkingskwaliteit gaan de kleine sterilisatoren van Miele zeer lang mee.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Miele Professional kwalitatief zeer hoogwaardige systemen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten, laboratoriumglazen en het reinigen van industriële onderdelen. In deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende aanbieder. Niet alleen vanwege de hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld, maar we werden vooral gedreven door onze drang naar vernieuwing. Ook in de toekomst zullen de ingenieurs van Miele Professional veel tijd en energie steken in verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging, waarmee gebruikers hun voordeel kunnen doen in tandheelkundige en medische praktijken, laboratoria en de industrie.