inspired by professionals.nl

Verhalen over textielverzorging

Kijk mee in het leven van professionals die belang hebben bij een goed en efficiënt wasproces.

Lees hier de verhalen

Nieuws

Echte experts voor de instrumentenherverwerking

Het zijn de componenten die van de reinigings- en desinfectieapparaten en sterilisatoren van Miele pas echt experts maken, bijvoorbeeld als het gaat om de kwalitatief hoogwaardige herverwerking van medische instrumenten. Of u nu werkzaam bent in de chirurgie, dermatologie, podologie, gynaecologie of in de algemene geneeskunde: de specifieke componenten kunt u zelfs gebruiken voor veeleisende instrumenten. Profiteer van de componentenbonus.

Meer informatie

Echte professionals: speciaal ontwikkeld voor uw tandartspraktijk.

Het zijn de componenten die van de Miele thermodesinfector pas echt een gespecialiseerde professional maken, bijvoorbeeld als het gaat om de kwalitatief hoogwaardige herverwerking van tandheelkundige instrumenten. Dankzij jarenlange ervaring weten wij exact wat uw eisen zijn. Echte professionals verdienen kwaliteit. Profiteer van de componentenbonus!

Meer informatie

The Miele Way

Machines van Miele Professional voor een complete was- en afwasoplossing

Nu tijdelijk met korting oplopend tot € 2.200 (van toepassing op geselecteerde modellen in ons gehele assortiment wasapparatuur).

Lees meer

Hygiënische maatregelen

In de strijd tegen de verspreiding van virale ziekten zijn speciale maatregelen vereist, vooral in gevoelige gebieden zoals zorginstellingen, verpleeg- en ziekenhuizen. Hier heeft de grootst mogelijke garantie op hygiëne de hoogste prioriteit, ter bescherming van bewoners, patiënten, bezoekers of verplegend personeel. Met uw Miele Professional-apparaten heeft u voor veiligheid gekozen, want ze zijn speciaal ontworpen en getest voor de hoogste hygiëne-eisen.

Meer informatie

De Kleine Geweldenaars. Nu beschikbaar als de actiemodellen EVOLUTION.

Superhelden.

De wasmachines en drogers uit de serie Kleine Geweldenaars zijn bij veel bedrijven dé efficiënte oplossing voor wasbehandeling. Deze professionele apparaten zijn nu beschikbaar als de aantrekkelijke actiemodellen EVOLUTION.

Series 120

Innovatie, perfectie en duurzaamheid

Miele Professional ontwikkelt al 120 jaar lang innovatieve oplossingen die uw dagelijkse werkzaamheden verlichten. Daarnaast staan we voor compromisloze kwaliteit en duurzaamheid.

Meer informatie
Horecava

Horecava

Miele trekt aandacht met afwasdeals op Horecava

Vele horecaondernemers brachten tijdens de Horecava in RAI Amsterdam een bezoek aan de Miele-stand om zich te laten informeren over de professionele glazen- en bestekspoelmachine met reverse osmose-installatie. Deze afwasautomaat maakt het poleren van glaswerk en serviesgoed overbodig.

‘’Tijdens vier inspirerende dagen op de Horecava hebben we veel nieuwe contacten opgedaan en konden we de interesse voor onze afwasautomaten veelal ombuigen tot verkoop”, aldus Okke Vaassen, de nieuwe Head of Sales van Miele Professional. “Natuurlijk speelden onze afwasdeals daarbij een belangrijke rol, waarbij onze klanten kans maakten op een aanzienlijke korting”, vervolgt Okke Vaassen. De heer en mevrouw Lie van restaurant Tokobersama maakten de beste deal tijdens de Horecava. Zij hoefden uiteindelijk slechts de helft van het aankoopbedrag voor een Miele-doorschuifvaatwasser te betalen.

De professionele glazen- en bestekspoelmachines van Miele staan garant voor glanzende spoelresultaten in alle situaties. De ingebouwde module met omgekeerde osmose zorgt hiervoor en biedt een perfecte oplossing bij nauwe ruimtes. Het systeem is volledig geïntegreerd in de processen van de professionele vaatwasser. Bovendien is de vaatwasser gemakkelijk te bedienen en wordt er een complete oplossing geboden met een waterkwaliteit die aan uw behoeften voldoet.

Bekijk de professionele vaatwassers
Miele en Steelco bundelen krachten

Miele en Steelco bundelen krachten

Miele verwerft meerderheidsbelang in Steelco

De familiebedrijven Miele en Steelco Group zijn overeengekomen hun krachten te bundelen door het samenvoegen van hun deskundigheid op het gebied van medische technologie. Een gevolg hiervan is dat Miele een meerderheidsbelang zal verwerven in Steelco Group, terwijl de oprichters van Steelco de leiding over de groep blijven houden. Dankzij deze samenvoeging zal de divisie...

Lees hier het volledige persbericht
Nationale textielverzorgingsbenchmark

Resultaten bekend van Nationale Textielverzorgingsbenchmark

Zorginstellingen laten kansen liggen door eenzijdige benadering textielverzorging

Uit de eerste Nationale Textielverzorgingsbenchmark in de zorg blijkt dat zorginstellingen textielverzorging eenzijdig bekijken. Er is te weinig kennis bij management en medewerkers over textielverzorging en er blijkt een gebrek aan inzicht in de kosten. Ook gaan zorginstellingen voorbij aan de waarde die kwalitatief persoonlijk wasgoed voor cliënten heeft. Voor veel cliënten is de was net zo belangrijk of belangrijker dan een schone kamer, persoonlijke hygiëne, eten of dagbesteding. Op de Meervoudig Schoon Index blijkt er op veel aspecten ruimte voor verbetering. Miele Professional wil met dit onderzoek zorginstellingen helpen strategisch voordeel te behalen in de steeds transparanter wordende zorgwereld.

Lees hier alle resultaten van de benchmark