Productgroep professionele- en Industriële wasmachines

Ondersteuning voor productkeuze
 Toepassing
 

Wasmachines voor hotels en restaurants

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van het hotel- en restaurantwezen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de optimale reiniging en het optimale onderhoud van keuken-, bed- en tafellinnen en vitrages.
 

Wasmachines voor de zorginstellingen

Deze wasmachines voldoen aan alle eisen van zorginstellingen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale desinfectieprogramma's als basis voor een optimale hygiëne bij vervuild wasgoed, in navolging van de RKI-richtlijnen.
 

Wasmachines voor Facility Management

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van Facility Management. In de automaten worden mops en microvezeldoeken standaard voorbereid met reinigingsmiddelen of deinfectans. Ze beschikken ook over huishoudelijke programma's voor de perfecte reiniging van werkkleding.
 

Wasmachines voor wasserettes

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om een kassa aan te sluiten.
 

Wasautomaten voor huizen en woningbouw

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's. De apparaten beschikken over huishoudelijke programma's, zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op een kassa worden aangesloten.
 

Wasmachines voor textielreiniging

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van textielreiniging.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor beddengoed en het WetCare-systeem voor de behandeling van zeer delicate stoffen (overhemden, kostuums, enzovoort).
 

Wasautomaten voor was- en strijksalons

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van wasserettes en strijksalons.
Afhankelijk van het type besturing beschikken deze wasmachines over een groot aantal programma's voor de verschillende soorten textiel die in een wasserette voorbij komen.
 

Wasmachines voor handwassen

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van ambachtelijke bedrijven.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de reiniging en het onderhoud van diverse stoffen en kunnen ze zelfs hardnekkige vlekken zoals meel, vet of olie verwijderen.
 

Wasautomaten voor brandweer en hulpdiensten

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van brandweer en hulpdiensten, bijvoorbeeld met speciale programma's voor de optimale behandeling van stofmaskers, brandwerende kleding of chemiepakken. Indien nodig zijn er ook programma's voor thermische en chemothermische desinfectie.
 

Wasmachines voor paardenmanages

Deze wasmachine voldoen aan de vereisten van stoeterijen en maneges, vooral met speciale programma's voor de perfecte reiniging van paardendekens, zadeldekken en wollen dekens.
 

Wasautomaten voor scholen en kinderdagverblijven

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van universiteiten, scholen en kinderdagverblijven, bijvoorbeeld met een groot aantal snelle huishoudelijke programma's voor verschillende toepassingen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's als basis voor een hygiënische wasbehandeling.
 

Wasmachines voor ziekenhuizen

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van ziekenhuizen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over programma's voor de thermische en chemothermische desinfectie volgens de lijst van het Robert-Koch-instituut in Berlijn, als basis voor betrouwbare hygiëneveiligheid.
 

Wasmachines voor de offshore

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op zee. De apparaten zijn zeer robuust en beschikken over programma's voor sterk verontreinigd wasgoed.
 

Wasmachines voor de scheepvaart

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in de scheepvaart. De apparaten zijn zeer robuust en betrouwbaar. Bovendien beschikken ze over een groot aantal programma's voor verschillende toepassingen.
 

Wasmachines voor zelfbedieningsrestaurants

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met een zeer eenvoudige bediening, korte wasprogramma's en speciale voor de branche geschikte programma's.
 

Wasmachines voor de camping

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. Ze kunnen onder andere worden aangesloten op een betaalsysteem, zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor sportclubs

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van sportclubs.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de reiniging van schoenen en beschermers.
 

Wasmachines voor wellness en sauna's

Deze wasmachines voldoen aan de eisen voor beauty, wellness en fitness, bijvoorbeeld in zwembaden en sauna's.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de behandeling van badstof.
 

Wasmachines voor huishoudelijk gebruik

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze verenigen professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor artsen- en tandartsenpraktijken

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in praktijken voor artsen en tandartsen. De apparaten beschikken over speciale wasprogramma's als basis voor een hygiënisch betrouwbare behandeling van schorten, handdoeken, onderleggers etc.
 

Wasmachines voor de petrochemische industrie

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen die in de petrochemische industrie worden gesteld, bijvoorbeeld met speciale programma's voor sterk vervuild wasgoed.
 

Wasmachines voor de levensmiddelenindustrie

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen in de levensmiddelenverwerkende industrie, voor het behandelen van het daarbij gebruikte textiel, zoals afdekdoeken, ovenhandschoenen tot en met beroepskleding. Desinfectieprogramma's zorgen hierbij voor de noodzakelijke hygiëne.
 

Wasmachines voor recreatie- en vakantieparken

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen van recreatie- en vakantieparken, bijvoorbeeld door de robuuste techniek met zeer korte programma's, een eenvoudige bediening of de optie voor het aansluiten van betaalsystemen.
 

Wasmachines voor instellingen

Deze wasautomaten voldoen bijzonder goed aan de eisen van instellingen. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
Bovendien is de bediening eenvoudig en ze kunnen, indien nodig, worden aangesloten op betaalsystemen.
 Uitvoering
 

Was/droogzuil

Hoge prestatie op een kleine ruimte: voor de was-/droogzuil is minder dan 0,5 vierkante meter nodig.
 

Wasautomaten met een schone en een vuile zijde

Deze krachtige machines met scheidingswand creëren een fysieke scheiding tussen de schone en de vuile zijde. Daarmee verschaffen ze de voorwaarden voor de hoogste hygiëne bij de behandeling van infectueus of mogelijk infectueus wasgoed in verzorgings- of verpleeghuizen, ziekenhuizen en commerciële wasserettes, waar mogelijk besmet wasgoed wordt behandeld.
 Serie 
 Verwarming
 

Verwarming met stoom direct

Stoom met een druk tot 4 bar kan direct worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt het waswater verwarmd met stoom dat rechtstreeks in de waskuip wordt geleid.
 

Verwarming met stoom indirect

Stoom met een druk tot 10 bar kan indirect worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt de stoom in verwarmingselementen geleid, die op hun beurt het water in de kuip verwarmen.
 

Hybride verwarming

Door de hybride verwarming is het mogelijk om al naar gelang de beschikbaarheid flexibel te wisselen tussen de verwarmingssoorten Stoom (direct) en Elektro.
 

Externe energiebronnen

De wasmachine wordt gevoed met heet water uit een externe bron. Daardoor worden de energiekosten tot een minimum beperkt.
 Beladingscapaciteit/trommelvolume
 Kleur front
 Gemak en uitvoering
 

SoftCare-trommel

Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed over een dun laagje water.
 

Gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0

Optimale behandeling en reiniging door gepatenteerde SoftCare-trommel m. meeneemribben v. effectieve bevochtiging.
 

SoftCare-trommel met gaatjes in de achterwand

Nog sneller perfecte wasresultaten bereiken door snellere bevochtiging.
 

Nauwkeurige automatische beladingsherkenning

Water- en energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de beladingscapaciteit.
 

Automatische beladingsherkenning Plus

Grote besparing mogelijk bij gebruik hulpbronnen en programmaduur door parameters aan de belading aan te passen.
 

Programmeerbare besturing

Naar behoefte: de programmeerbare besturing zorgt voor een perfecte aanpassing aan de individuele behoeften.
 

De Profitronic M-besturing

Bij de Profitronic M-besturing hebt u standaard de beschikking over een groot aantal vooraf gedefinieerde programma's. Een bijzonder voordeel van deze besturing is de mogelijkheid programmaparameters los van elkaar in te stellen. Daarmee kunt u voldoen aan alle eisen van de wasbehandeling. Bovendien ontvangt de gebruiker via het display informatie over het gekozen programma, zoals de temperatuur of de programmaduur.
 

Efficiënte dosering reinigingsmiddel

Voor het gemakkelijk en zuinig doseren zijn er afhankelijk van het soort machine aansluitmogelijkheden voor tot 12 verschillende soorten vloeibaar reinigingsmiddel beschikbaar.
 

Aansluiting op betaalsysteem

Door de aansluiting op een betaalsysteem kunnen klanten het systeem zelfstandig bedienen.
 

Te bedienen in meerdere talen

Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.
 

Automatisch weegsysteem

Is de trommel iets minder vol beladen, dan zullen ook water, stroom en wasmiddel hierop worden aangepast.
 

Resttijdweergave

Na de start van het programma wordt de resttijd op het display weergegeven.
 

Trommelverlichting

In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
 

Voorstrijken

Dankzij de functie “Voorstrijken” kost het strijken minder moeite.
 Interface
 

Seriële interface RS 232

De seriële interface wordt gebruikt voor communicatie met technische eindapparatuur om gegevens uit te wisselen.
 

Voortaan verbonden met een netwerk via LAN/wifi

Altijd volledig op de hoogte door de uitstekende netwerkverbinding.
 

WLAN-interface

De WLAN-interface maakt draadloze communicatie in het lokale netwerk mogelijk.
 Waterafvoer
 

Obstakelvrije waterafvoer

De professionele afvoerklep garandeert een probleemloze afvoer van zelfs grotere verontreinigingen.
 

Afvoerpomp

De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
 Wateraansluiting
 

Efficiëntere warmwateraansluiting

Door de aansluiting op een warmwaterkraan bespaart u moeiteloos veel energie en tijd.
Alle filters wissen
Nuttige links
0Resultaten:    voor  
Gesorteerd op:
PW 6080 Vario [EL LP MAR 3 AC 440V 60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario [EL LP MAR 3 AC 440V 60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5105 Vario [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5105 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 5105 Vario [EL LP] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5105 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 5105 Vario [EL LP MAR 3 AC 440V 60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5105 Vario [EL LP MAR 3 AC 440V 60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5104 Mop Star 100 [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5104 Mop Star 100 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 413 [EL WEK MF] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 413 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PWM 507 Hygiene [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 Hygiene [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en desinfectieprogramma's. Prestatie 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 Hygiene [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 507 Hygiene [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en desinfectieprogramma's. Prestatie 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 Hygiene [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 Hygiene [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en desinfectieprogramma's. Prestatie 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 Hygiene [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 507 Hygiene [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en desinfectieprogramma's. Prestatie 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 507 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 507 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 507 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 507 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 507 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 906 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 906 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 6,0kg in 49min.

PWM 906 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 906 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 6,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 907 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 907 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 907 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 907 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 7,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 908 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 8,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 908 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 8,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 908 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 8,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 908 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 8,0kg in 49min.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 506 Mop Star 60 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 6,0kg.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 508 Mop Star 80 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 8,0kg.

PWM 507 Special [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 Special [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

voor speciale toepassingen met individuele programma's. Vulgewicht 7,0kg.

PWM 507 Special [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 507 Special [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

voor speciale toepassingen met individuele programma's. Vulgewicht 7,0kg.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 5082 XL [EL LP] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5082 XL [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 54 min en afvoerpomp.

PW 5082 XL [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5082 XL [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 54min en afvoerklep.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PWM 307 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 307 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en een zeer korte programmaduur van 59 min. voor een hoge mangelcapaciteit.

PWM 912 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 912 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 514 Self-Service [EH DV] Professional-wasmachine, externe verwarming 
PWM 514 Self-Service [EH DV]Professional-wasmachine, externe verwarming 

met M Touch Pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 514 [RH DV DD) Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 514 [RH DV DD)Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro.

PWM 520 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 520 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro.

PWM 912 [SI DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 
PWM 912 [SI DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 912 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 912 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar.

PWM 916 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 916 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar.

PWM 916 [SD DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 
PWM 916 [SD DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD WP] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD WP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, weegsysteem, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 514 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro. 

PWM 520 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro. 

PWM 912 [SD DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 
PWM 912 [SD DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 916 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 920 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar.

PWM 916 [SI DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 
PWM 916 [SI DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, voor Facility Management. 

PWM 514 Self-Service [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Self-Service [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, voor Facility Management. 

PWM 520 Self-Service [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Self-Service [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 520 Self-Service [EH DV] Professional-wasmachine, externe verwarming 
PWM 520 Self-Service [EH DV]Professional-wasmachine, externe verwarming 

met M Touch Pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 920 [SI DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 
PWM 920 [SI DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [SD DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 
PWM 920 [SD DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PW 6241 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D ind.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)
PW 6241 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PWM 916 [EL DV DD WP] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD WP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, weegsysteem, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD ST] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD ST]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, aftapkraan sop, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 916 [EL DV DD ST] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD ST]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, aftapkraan sop, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 912 [EL DV DD WP] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 912 [EL DV DD WP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, weegsysteem, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 912 [EL DV DD ST] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 912 [EL DV DD ST]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, aftapkraan sop, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PW 6321 [EL MF] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6241 [EL MF] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6163 [EL WEK 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK 3 AC 220-240V 50-60Hz 50A 18kW]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF] Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK MF]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL MF]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF WI] Industriële hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK MF WI]Industriële hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK UG]Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF UG] Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK MF UG]Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [D ind. WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [Dual WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK] Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF] Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK MF]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL MF] Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL MF]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF WI] Industriële hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK MF WI]Industriële hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK UG] Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK UG]Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF UG] Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK MF UG]Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [D ind. WEK] Industriële hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)
PW 6243 [D ind. WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [Dual WEK] Industriële hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd
PW 6243 [Dual WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK] Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF] Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK MF]Industriële hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF WI] Industriële hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK MF WI]Industriële hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK UG] Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK UG]Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF UG] Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK MF UG]Industriële hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [D ind. WEK] Industriële hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)
PW 6323 [D ind. WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [Dual WEK] Industriële hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd
PW 6323 [Dual WEK]Industriële hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6241 [EL AV SOM WEK MF 3N AC 380-415V 50-60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL AV SOM WEK MF 3N AC 380-415V 50-60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 6241 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 440V 60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 440V 60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 6241 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 220-240V 50-60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 220-240V 50-60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 6241 [D ind. AV SOM MF 3 AC 400V 60Hz] Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)
PW 6241 [D ind. AV SOM MF 3 AC 400V 60Hz]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

speciaal voor mariene eisen met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 6241 [D dir.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)
PW 6241 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL AV SOM WEK MF 3N AC 380-415V 50-60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL AV SOM WEK MF 3N AC 380-415V 50-60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 6321 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 440V 60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 440V 60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 6321 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 220-240V 50-60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL AV SOM WEK MF 3 AC 220-240V 50-60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 6321 [D ind.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)
PW 6321 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D ind. AV SOM MF 3 AC 400V 60Hz] Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)
PW 6321 [D ind. AV SOM MF 3 AC 400V 60Hz]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

speciaal voor mariene eisen met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 6321 [D dir.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)
PW 6321 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PWM 508 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 508 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 8,0kg in 49min.

PWM 508 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep
PWM 508 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Geweldenaars, elektr. verwarmd, afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestatie 8,0kg in 49min.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 506 Mop Star 60 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 6,0kg.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 508 Mop Star 80 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Geweldenaar,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 8,0kg.

*Geadviseerde verkoopprijs - alle prijzen inclusief BTW
**alle prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting