Groot gezin aan een vol gedekte eettafel.

Oplossingen voor huishoudens

Snelheid en comfort bij professionele wasmachines en vaatwassers voor privégebruik

In huishoudens zijn de behoeften net zo verschillend als de mensen die daarvan deel uitmaken. Zo zijn bijvoorbeeld bergen ongewassen servies- en wasgoed geen zeldzaamheid. Bij het grondig reinigen komt het aan op betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie, zowel in de keuken als in de waskelder. Miele Professional ondersteunt met professionele vaatwassers en wasmachines meergezinshuishoudens om de beste resultaten en hygiënische reiniging te behalen, en dat in korte tijd en bij lage verbruikswaarden. De wasmachines en drogers van de serie Kleine Geweldenaars staan voor korte programma's, hoog bedieningsgemak en duurzame techniek. De professionele vaatwassers van ProfiLine wassen snel af en zijn daarbij energie-, water- en tijdbesparend.

Vind perfecte oplossingen

Professionele vaatwassers voor grote hoeveelheden serviesgoed

Professionele apparaten voor de hygiënische reiniging van serviesgoed en glazen

Professionele wasmachines voor grote huishoudens

Professionele wasmachines met grote trommel en korte programma's voor efficiënt wassen van wasgoed

Betrouwbare service

Uitstekende prestaties: opstelling, ingebruikneming, reparatie en onderhoud uit één hand

Aanbevolen producten

Korte programma's, lage verbruikswaarden en een lange levensduur: zoek de geschikte professionele vaatwassers en wasmachines voor uw huishouden.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u een perfect reinigingsresultaat en tegelijkertijd een hoge capaciteit? Dan is Miele uw competente partner voor professionele wasmachines en vaatwassers.

Media en downloads
Volg ons