Tandarts onderzoekt tanden van een patiënte met instrumenten.

Aanbevolen oplossingen voor tandartsen

StartpaginaBranchesDentaal en MedischTandartsenAanbevolen oplossingen voor tandartsen
Variatie van diverse thermodesinfectoren en een tafelsterilisator.

Oplossingen tandheelkundige techniek voor tandartsen

De thermodesinfectoren van Miele Professional overtuigen door prestatie, efficiëntie en veiligheid bij het reinigen, desinfecteren en drogen van tandheelkundige instrumenten. De flexibele combinatiemogelijkheden voor rekken en inzetten zorgen voor de hoogste capaciteit. Het samenspel van spoelmechanica, sensortechnologie en het beproefde programma Vario TD Dental garandeert een uitstekend behandelingsresultaat. De actieve heteluchtdroging DryPlus met HEPA-filter is een optimale oplossing voor het drogen van de meest complexe medische instrumenten. Naast thermische desinfectie is sterilisatie een andere belangrijke factor voor de veiligheid van het gehele behandelingsproces. Met de nieuwe B-klasse tafelsterilisatoren van Miele, CUBE en CUBE X, kunnen instrumenten volgens de normen worden gesteriliseerd. Daartoe behoren zowel eenvoudige massieve en poreuze artikelen als complexe holle instrumenten zoals turbines of hand- en hoekstukken.

Medewerkster knielt voor een grijze wasmachine en vult deze met kleding uit de praktijk.

Oplossingen wasserijtechniek voor tandartsen

De Kleine Geweldenaars van Miele zorgen voor een eenvoudige logistiek in een gesloten inhouse systeem, zodat er geen besmetting van textiel als gevolg van open transport ontstaat. Daarnaast dragen speciale desinfecterende wasprocessen bij aan de richtlijnconforme reiniging van bedrijfskleding, net als de ProCare Tex-was- en onderhoudsmiddelen, die indrukwekkende resultaten behalen bij de hygiënische behandeling van medische kleding. Efficiënte was- en droogprogramma's zorgen ervoor dat schone kleding snel weer beschikbaar is voor gebruik in de dagelijkse praktijk. Het desinfecterende wasproces wordt bovendien voortdurend bewaakt om een hygiënisch onberispelijk reinigings- en desinfectieresultaat te waarborgen. Niet in de laatste plaats maken de Kleine Geweldenaars van Miele ook indruk door de voordelige reiniging van kleine hoeveelheden wasgoed.

Wit keukenblok met ingebouwde witte vaatwasser. Op het werkblad staat serviesgoed.

Oplossingen vaatwastechniek voor tandartsen

Vaatwassers van Miele Professional zijn een waardevolle aanvulling in de pantry, zodat u en uw medewerkers zich volledig op hun werk kunnen concentreren. Dankzij de korte programma's van de ProfiLine-vaatwassers behaalt u snel uitstekende resultaten. Geoptimaliseerde spoelprocessen en speciale reinigingsmiddelen van ProCare Shine reduceren het gebruik van waardevolle hulpbronnen zoals water en energie tot een minimum en verhogen zo de efficiëntie van uw praktijk. Om de bescherming en veiligheid van uw medewerkers te garanderen, is een zeer goede hygiëne essentieel. Tijdens het hygiëneprogramma zorgen hoge temperaturen in de reinigings- en spoelcyclus voor een optimaal resultaat. In combinatie met de ProCare Shine-reinigingsmiddelen zorgt de gepatenteerde Perfect GlassCare-technologie ervoor dat de kwaliteit en het uiterlijk van drinkglazen gedurende een lange periode na talrijke wasbeurten behouden blijven.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen luchtreinigers voor tandartsen

In de wachtkamer komen de meest uiteenlopende mensen samen. Sommigen van hen zijn gezond, anderen zijn ziek en kunnen andere mensen besmetten. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en patiënten te beperken, levert de nieuwe Miele Aircontrol luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties. De Miele Aircontrol luchtreiniger verwijdert ziektekiemen die zich via aerosolen in de ingeademde lucht verdelen uit de omgevingslucht in de wachtruimte. Door middel van het uit 5 filters bestaande filtersysteem worden zwevende deeltjes voor 99,995% uit de lucht gefilterd. Een voorfilter voor grof- en fijnstof, een hoogwaardige HEPA H14-filter, een actiefkoolstoffilter en een nafilter reinigen de lucht op betrouwbare wijze. Het Miele ThermoControl System inactiveert relevante ziektekiemen op thermische wijze met een luchttemperatuur van 70° Celsius en droogt tegelijkertijd het filtermedium. De minimale geluidsontwikkeling van het apparaat zorgt voor een aangenaam verblijf in de wachtruimte.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Profiteer van onze complete totaaloplossingen op alle niveaus in uw praktijk. Ontdek ons 360PRO systeem voor uw tandheelkundige praktijk.