Tandarts onderzoekt tanden van een patiënte met instrumenten.

Oplossingen voor tandartsen

Ons 360PRO systeem voor uw tandheelkundige praktijk

Elke tandarts doet moeite om voor een stralende en gezonde lach van zijn patiënten te zorgen. Miele draagt daaraan al meer dan 55 jaar consequent bij door de nauwe samenwerking met tandartsen en fabrikanten van instrumenten. Een vertrouwde en zeer innovatieve samenwerking, waarvan de resultaten in de ontwikkeling en in de inzet van professionele behandelingsoplossingen voor tandheelkundige praktijken over de hele linie weten te overtuigen.

Vind perfecte oplossingen

Het 360PRO systeem van Miele Professional

Oplossingen voor instrumentenbehandeling

In de behandelingsruimte biedt Miele met 360PRO een innovatief, compleet systeem voor een veilige en efficiënte instrumentenbehandeling aan.

Oplossingen voor reiniging en onderhoud van het praktijkwasgoed

Compact formaat, hoge prestaties – de Kleine Geweldenaars: hygiëneveiligheid voor de praktijkkleding.

Oplossingen voor de hygiënische reiniging van het serviesgoed

Stralend schoon, ook in de pauze: in slechts 17 minuten een schitterende prestatie, zonder compromissen op het gebied van hygiëne.

Service

Trouw zijn aan onze filosofie “Immer Besser” en de garantie van de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden, is bij Miele zeer belangrijk.

Een arts hurkt voor een patiënt in de wachtkamer. Drie personen en een klein meisje wachten op de komst van de arts. Allen dragen een mondmasker.

Zeer hoge veiligheid: hygiënemaatregelen in artsen- en tandartspraktijken en ziekenhuizen

In de medische en tandheelkundige branche vinden niet alleen dagelijks adviesgesprekken en behandelingen plaats, maar moet ook dagelijks voor een hoog hygiënisch niveau worden gezorgd. Het hygiënisch behandelen van wasgoed, serviesgoed en instrumenten helpt om infecties te verminderen of te voorkomen.

Aanbevolen producten

Kwaliteit op alle niveaus: Met ons 360PRO systeem bieden wij u voor elke situatie de passende oplossing. Vind de ideale producten voor uw persoonlijke behoeften.

Onze referenties met betrekking tot tandartsen

Gezamenlijke praktijk Gilborn

De Gilborn-praktijk in Hannover garandeert een deskundige behandeling en uitstekende zorg. Het team van specialisten uit alle vakgebieden van de tandheelkunde biedt patiënten uitgebreide zorg en uitstekende service.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Overzicht van ons 360PRO systeem voor uw tandheelkundige praktijk
Miele 360PRO - The system solution for holistic hygiene in your dental practice
Volg ons