Hand sorteert bont wasgoed met op de achtergrond een openstaande wasmachine.

Aanbevolen oplossingen voor wasserettes

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemenWasserettesAanbevolen oplossingen voor wasserettes
Een vrouw strijkt een hemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droger.

Oplossingen wasserijtechniek voor wasserettes

Snelle wasprogramma's, uitstekende prestaties, ongeëvenaarde behoedzame wasbehandeling: vind de juiste wasmachines, drogers en mangels voor uw zelfbedieningswasserette. De apparaten zorgen voor efficiënte werkprocessen. De robuuste professionele machines zijn uitgerust met de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel en een eenvoudig te bedienen besturing. Vele accessoires zoals betaalsystemen, sokkels en wasgoedwagens zijn de optimale aanvullingen voor universele toepassingen van wasgoedbehandeling en een winstgevende zelfbedieningswasserette.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Vandaar luidt ons motto voor u: Meer transparantie. Minder werk.

Meer transparantie. Altijd en overal digitaal overzicht wat er in de Self Service wasserij gebeurt.

Minder werk. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Wasmachines en drogers worden dagelijks continu gebruikt in wasserettes. Er wordt veel van de apparaten gevraagd, maar ze moeten ook perfecte resultaten leveren bij verschillende vuilgraden en uiteenlopend duurzaam textiel, zoals linnen, satijn of wol. Buiten de korte wastijden is ook de lange levensduur van de apparaten doorslaggevend voor het economisch succes van zelfbedieningswasserettes.