Hand sorteert bont wasgoed met op de achtergrond een openstaande wasmachine.

Oplossingen voor wasserettes

Snelle reinigingsresultaten en voorzichtige behandeling van het wasgoed

Wasmachines en drogers worden dagelijks continu gebruikt in wasserettes. Er wordt veel van de apparaten gevraagd, maar ze moeten ook perfecte resultaten leveren bij verschillende vuilgraden en uiteenlopend duurzaam textiel, zoals linnen, satijn of wol. Buiten de korte wastijden is ook de lange levensduur van de apparaten doorslaggevend voor het economisch succes van zelfbedieningswasserettes. De professionele wasmachines en drogers van Miele Professional overtuigen gedurende de gehele gebruiksduur door de eersteklas prestatie, programma's die efficiënt gebruikmaken van hulpbronnen en de lage kosten. Bovendien wordt de gebruikersvriendelijkheid en klanttevredenheid verhoogd door de eenvoudige, intuïtieve bediening.

Vind perfecte oplossingen

Energiebesparende wasmachines en drogers voor wasserettes

Professionele wasserijtechniek

In zeer korte tijd eersteklas behandeld wasgoed – met professionele wasmachines, drogers en mangels van Miele Professional

Praktische accessoires

Praktische accessoires: sokkel en waswagen ter aanvulling van toepassingen voor textielbehandeling

Betaalsystemen voor wasmachines en drogers

Betrouwbaar en ongecompliceerd: mechanische en digitale betaaltechniek van Miele Professional voor geoptimaliseerde betaling in wasserettes

Service

Maximale kwaliteit bij Miele Service

Miele Laundry Boutique

Miele Laundry Boutique is een complete premium wasfaciliteit voor uw bewoners, geheel verzorgd door Miele. Wél een extra service voor uw bewoners, maar géén extra investering voor u! 

Aanbevolen producten

Snelle wasprogramma's, uitstekende prestaties, ongeëvenaarde behoedzame wasbehandeling: vind de juiste wasmachines en drogers en mangels voor uw wasserette. 

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u ondanks hoge was- en droogprestaties toch een perfect reinigingsresultaat bereiken? Vertrouw dan op onze tientallen jaren ervaring op het gebied van professionele wasserijtechniek.

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons