StartpaginaService en supportBrochures en vakbladen

Whitepaper, brochures en vakbladen

In onze magazines kunt u lezen over praktijkgerichte voorbeelden op het gebied van hotels en verpleeg- en verzorgingshuizen en over onderwerpen uit de medische toepassingstechniek. Bovendien heeft u de mogelijkheid om brochures te maken en om in onze whitepapers toepassingsgerichte tips te lezen.

iPad met meer informatie over Miele Professional.

Brochures

Spoelsysteem, reinigingsmiddelen of documentatie: Miele Professional heeft voor iedere uitdaging de juiste oplossing. Talrijke praktijkvoorbeelden en totaaloplossingen in de Miele brochures tonen hoe aan branchespecifieke uitdagingen van de tandheelkundige- tot wasserijtechniek het hoofd geboden kan worden – voor glanzende topprestaties, hygiënische reinheid en analytisch zuivere resultaten.

Stel eenvoudig uw eigen Miele brochure samen

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Maar wilt u niet meteen onze uitgebreide brochures aanvragen? Maak dan gebruik van de service “Mijn brochure” en maak uw eigen, persoonlijke document. U kunt zelf de producten kiezen waarin u bent geïnteresseerd!

Overige vakbladen

Gedetailleerde foto van handen die gereinigde tandheelkundige instrumenten op blad leggen

AKI – “Arbeitskreis Instrumentenaufbereitung”

De “Arbeitskreis Instrumentenaufbereitung” (“AKI”) is een commissie van experts die over vergaande kennis en ervaring beschikken op het gebied van behandeling van chirurgische instrumenten. Dit is een interdisciplinaire en branche-overkoepelende werkgroep die zich bezighoudt met het verzamelen van vakkennis voor het waardebehoud van instrumentenbehandeling.

Doelstellingen van de werkgroep zijn “het uitwerken en ter beschikking stellen van praktijkgerichte informatie voor de juiste behandeling van herbruikbare medische hulpmiddelen, met de nadruk op medische instrumenten”.

Desinfectiemiddel in twee flessen.

Aseptica

In het magazine staat praktische informatie met betrekking tot het uitvoeren van reinigings-, desinfectie- en sterilisatiemaatregelen bij de herverwerking van instrumenten en hiervoor worden oplossingen aangereikt. Tevens wordt informatie verstrekt over oppervlak- en handhygiëne etc., nieuwe technieken en onderzoeksresultaten, over aanbevelingen, wettelijke voorwaarden, maar ook over infectiologische en epidemiologische onderwerpen.

Aseptica is bedoeld voor personen die ervoor zorgen dat aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne wordt voldaan, vakmannen/-vrouwen, hygiënespecialisten, endoscopie- en OK-verpleegkundigen, hoofd en medewerkers van de centrale sterilisatieafdeling, dus iedereen die zich in de praktijk bezighoudt met het onderwerp hygiëne en daarmee een hoge verantwoording heeft ten opzichte van patiënten, collega's en zichzelf.