Miele Laundry Boutique

Miele Laundry Boutique

Miele Laundry Boutique is een complete premium wasfaciliteit voor uw bewoners, geheel verzorgd door Miele. Wél een extra service voor uw bewoners, maar géén extra investering voor u!

Duurzamer wassen in de Miele Laundry Boutique

Wasfaciliteit voor uw bewoners. U roept, wij wassen ...

De beste kwaliteit was- en droogapparatuur. Efficiënt, duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Geen investering én Premium Miele-service.

Miele Laundry Boutique voor u

Kiest u voor een Miele Laundry Boutique in uw pand, dan kiest u voor professionele apparatuur met Miele-kwaliteit. Exclusief exploitatierisico, inclusief service.

Gemak bewoners

Het bedienen van de machines is eenvoudig en kan in 32 verschillende talen.

Duurzaamheid voor mens en milieu

Bespaar op kostbare grondstoffen
Samen delen

Door het delen van de professionele machines zijn er maar 2 machines nodig voor 100 bewoners, hierdoor hoeven er minder machines te worden geproduceerd. 

Duurzaamheid en Miele Professional
Duurzaam handelen

Voor Miele is duurzaam handelen traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven. Meer Informatie

Zuinig en gebouwd om lang mee te gaan
Lange levensduur

De professionele machines van Miele Professional zijn erg zuinig en worden gemaakt met het oog op zo min mogelijk uitstoot. De machines hebben een lange levensduur. Daarnaast wordt er altijd preventief onderhoud gepleegd op de machines, zodat deze lange levensduur zo volledig mogelijk wordt benut.

Aanbevolen producten

Snelle wasprogramma's, uitstekende prestaties, ongeëvenaarde behoedzame wasbehandeling: vind de juiste wasmachines en drogers voor uw Miele Laundry Boutique. 

Heeft u individueel advies nodig?

Heeft u vragen over de Miele Laundry Boutique? Neem dan contact met ons op en vraag naar Wesley Schoeree.

Gemakkelijk boeken en betalen met appWash PAY

appWash PAY

Wij rekenen voor u af

Heeft u een wasruimte? In een studentenhuis of een gebouw met meerdere families? Met appWash PAY digitaliseert u deze plekken.

Met de app “appWash by Miele” kunnen uw gebruikers gemakkelijk machines boeken en online betalen. Met de online-portal “appWash connect” heeft u het overzicht over de machines in uw wasruimte – altijd en overal.

Wij zorgen voor deze applicaties, stellen verschillende betalingsmethodes tot uw beschikking, rekenen af bij uw klanten en maken aan het einde van de maand uw omzet over.

Heb je een vraag?

Chat met ons via de appWash app

Bel met ons via 0347-378884

Of stuur een mail naar serviceprofessional@miele.nl