Miele Laundry Boutique

Miele Laundry Boutique is een complete premium wasfaciliteit voor uw bewoners, geheel verzorgd door Miele. Wél een extra service voor uw bewoners, maar géén extra investering voor u!

Maak een afspraak

Miele Laundry Boutique

Extra service

Met een Miele-wasfaciliteit biedt u uw bewoners een extra service. U draagt bij aan een stuk comfort. Een toegevoegde waarde voor hen én voor uw pand.

Geen investering

Wasapparatuur, onderhoud, reserveringssysteem en betaalapplicatie. Miele levert en exploiteert uw gehele wasfaciliteit. Zónder investering voor u en uw bewoner.

Meer woongenot

Met een Miele Laundry Boutique hebben uw bewoners zelf geen wasapparatuur meer nodig. Dit betekent meer ruimte in de woning en dus meer woongenot!

Wasfaciliteit voor uw bewoners. U roept, wij wassen ...

  • De beste kwaliteit was- en droogapparatuur
  • Efficiënt, duurzaam en maatschappelijk verantwoord
  • Geen investering én Premium Miele-service

Wilt u ook een hoogstaande wasfaciliteit in uw pand?

Miele Laundry Boutique is een nieuw concept. Momenteel zijn er al een aantal Laundry Boutiqes geopend in Nederland. Benieuwd of dit ook iets voor u is? Wij vertellen u graag meer over deze unieke extra service voor uw bewoners!

MLB
voor u

Wat krijgt u?

Miele kwaliteit

Kiest u voor een Miele Laundry Boutique in uw pand, dan kiest u voor professionele apparatuur met Miele-kwaliteit. Exclusief exploitatierisico, inclusief service. De was- en droogapparatuur is duurzaam, functioneel en makkelijk te bedienen in meerdere talen.

Exclusieve inrichting

Miele staat voor design. Een Miele Laundry Boutique wordt dan ook volledig in stijl ingericht. Wij verzorgen de naamgeving, opzet en kleurstelling en richten de ruimte in met apparatuur en overige middelen. Een echte (was)beleving voor uw bewoners!

Premium Service

U geniet van premium Miele-service. Preventieve onderhoudsbeurten, service binnen 48  uur, online serviceportaal voor opmerkingen, suggesties en klachten én de online wasexpert, onze unieke vlekkenwijzer die 24/7 beschikbaar is voor uw bewoners. 

Wat vragen wij van u?

Een geschikte wasruimte

U stelt een ruimte ter beschikking in het pand waar de Miele Laundry Boutique moet komen. Om de wasapparatuur optimaal te laten werken, zijn hier een aantal voorzieningen nodig, waaronder watertoevoer, krachtstroom en een goede 4G-verbinding. De rest verzorgen wij.

Commitment

Wij vragen geen investering, maar alleen een geschikte ruimte en uw commitment voor 5 jaar. Zo kunnen we samen een extra service aanbieden aan uw bewoners. En de kosten? De bewoners betalen zelf voor hun gebruik via een handige betaal-app. Wel zo makkelijk.

Gemak bewoners

.

Kwalitatieve machines

De professionele machines van Miele Professional zijn gemaakt om jouw wasgoed stralend schoon te maken en tegelijkertijd te zorgen voor minimale beschadiging van het wasgoed.

.

Gebruiksgemak

Het bedienen van de machines is eenvoudig en kan in 32 verschillende talen. Ook wassen de professionele machines 100 minuten sneller dan reguliere machines.

.

AppWash

Door middel van de Appwash applicatie kan er gemakkelijk worden betaald. Daarnaast geeft de app de beschikbaarheid van machines aan en geeft het een bericht wanneer de was klaar is.

Was je dat..?

  • Betalen per wasbeurt zorgt voor bewuster en efficiënter wassen
  • Wij 20 was- & droogprogramma's gebruiken voor het beste resultaat
  • Er 32 talen op onze wasmachines zitten
  • Onze machines 100 minuten sneller wassen dan een huishoudelijke wasmachine
  • Er bij een complex van 100 bewoners maar 2 wasmachines nodig zijn i.p.v. 100

Duurzaamheid

Samen delen

Door het delen van de professionele machines zijn er maar 2 machines nodig voor 100 bewoners, hierdoor hoeven er minder machines te worden geproduceerd. 

Miele Professional en duurzaamheid

Voor Miele is duurzaam handelen traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven.

Duurzame machines

De professionele machines van Miele Professional zijn erg zuinig en worden gemaakt met het oog op zo min mogelijk uitstoot. De machines hebben een lange levensduur. Daarnaast wordt er altijd preventief onderhoud gepleegd op de machines, zodat deze lange levensduur zo volledig mogelijk wordt benut.

Media

Downloads

How-to-AppWash

Contact