Hand houdt een test met rode vloeistof vast.

Oplossingen voor laboratoria

StartpaginaBranchesLaboratoriaOplossingen laboratorium

Ons 360PRO systeem voor uw laboratorium

Miele Professional zet sinds meer dan zes decennia innovatieve maatstaven voor de efficiënte en veilige machinale behandeling van laboratoriumglaswerk met een perfecte meerwaarde: meer reinigingscapaciteit, meer procesveiligheid en meer efficiëntie. Bij de ontwikkeling van behandelingsoplossingen voor laboratoriumglaswerk werkt Miele Professional al jaren nauw samen met deskundigen uit onderzoeks- en industriële laboratoria en met gerenommeerde glasfabrikanten. Het resultaat van deze op vertrouwen gebaseerde samenwerking is de innovatieve kracht van apparaten en methoden die veeleisende gebruikers over de hele lijn overtuigen.

Vind perfecte oplossingen

Het 360PRO systeem van Miele Professional

S-Labor

De basisoplossing voor uw laboratorium

M-Labor

De oplossing voor middelgrote capaciteitseisen

L-Labor

De oplossing voor de behandeling van grote hoeveelheden

360PRO

Met 360PRO biedt Miele Professional een uitgebreid systeem aan voor effectieve en economische behandeling van laboratoriumglaswerk.

Aanbevolen producten

Onze 360PRO systeem voor uw laboratorium: wij bieden voor elke inbouwsituatie en voor al het individuele spoelgoed de passende laboratoriumspoelmachine met een optimale capaciteit aan.

Onze referenties met betrekking tot laboratoria

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons