Reinigingsmiddelen

Zorgvuldig afgestemde formule: reinigings- en naspoelmiddelen zorgen voor een glanzend spoelresultaat en langdurig waardebehoud.

19 Producten

Meer informatie over reinigingsmiddelen

ProCare Shine

Reinigings- en naspoelmiddelen in Miele kwaliteit

Zo maakt u optimaal gebruik van uw hoogwaardige professionele vaatwasser van Miele Professional : de reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal bedoeld voor gebruik in professionele Miele vaatwassers en zijn perfect afgestemd op de machine. Met hun zorgvuldig afgestemde formule vormen ze de basis van een efficiënte, professionele reiniging van serviesgoed én een glanzend resultaat.

ProCare Shine

Met 3 vloeibare reinigingsmiddelen voor automatische dosering beschikken veeleisende gebruikers altijd over de gewenste reinigingskracht. Zo bereikt het vloeibare mildalkalische reinigingsmiddel ProCare Shine 10 MA vlekkeloze resultaten bij alle soorten vervuilingen en is bovendien bijzonder eenvoudig te gebruiken. Voor hardnekkige vervuilingen op robuust spoelgoed gebruikt u ProCare Shine 10 A, een krachtig vloeibaar reinigingsmiddel waarmee u zelfs moeilijke zetmeel- of eiwitafzettingen verwijdert zonder resten achter te laten. Het vloeibare reinigingsmiddel ProCare Shine 10 GC biedt grote voordelen: het zorgt voor glanzende resultaten,is zacht voor de glazen én goed voor het milieu. Het heeft het EU ecolabel (EU ecolabel: DE/038/063) en is het juiste product voor iedereen die ook bij het professionele reinigen geen compromissen wil sluiten met betrekking tot het milieu. ProCare Shine 40 GC is een naspoelmiddel en maakt het systeem compleet (EU ecolabel DE/038/066). Alle gebruikers die de voorkeur geven aan handmatig doseren, vinden bij ProCare Shine professionele reinigingscapaciteit in poedervorm en in de vorm van reinigingstabletten. Het vaatwassertablet ProCare Shine 12 GC is eenvoudig in gebruik, zorgt voor een goed resultaat en ontziet het milieu (EU ecolabel: AT/038/006).
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de apparaten, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.