De ingang met belettering van Hotel Adlon in Berlijn.

Hotel Adlon

Referenties
Het Adlon hotel biedt eersteklas kwaliteit wat betreft inrichting en service. De perfecte vormgeving en decoratie van de binnen- en buitenruimtes is daarbij even vanzelfsprekend als de professionele 24-uurs roomservice en desgewenst staat een privé butler ter beschikking. Op culinair gebied biedt het hotel perfecte kookkunst, van een exquise ontbijt en eigen fijne patisserie tot samengestelde maaltijden voor fijnproevers in restaurant Lorenz Adlon.
Deel deze pagina
Succesvol
Link is gekopieerd

Een legende bij de Brandenburger Tor

Meer dan honderd jaar geleden werd op het Pariser Platz in Berlijn een hotel opgericht, dat zich wereldwijd snel tot een van de mooiste en meest luxe in zijn soort zou ontwikkelen. Veel beroemde persoonlijkheden en illustere gasten van over de hele wereld hebben in de loop der jaren bijgedragen aan de betoverende reputatie van het Adlon-hotel, dat in 1945 grotendeels door brand werd verwoest.
Na de hereniging van Duitsland werd het Adlon op dezelfde plek volledig opnieuw gebouwd. Ook vandaag de dag kan de bezoeker de glansrijke geschiedenis van dit premium hotel ervaren – en naast de stijlvolle ambiance van het hotel genieten van het hoogste comfort en moderne gastvrijheid zonder compromissen.

In hotel Adlon wordt grote aandacht besteed aan service tot in de details. Voor iedere activiteit buiten het hotel kan de gast rekenen op perfect geïnformeerd personeel, van tips voor restaurants tot het organiseren van theater- en museumbezoeken. De verplichte service van het hotel bestaat onder andere uit het verstrekken van de dagelijkse krant naar keuze, de schoenpoetsservice 's nachts en niet in de laatste plaats de eigen wasserij en textielreiniging met strijkservice. Er wordt daarbij met veel succes vertrouwd op de wasserijmachines van Miele Professional – perfecte techniek voor een perfect hotel.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.