inspired by professionals.nl

Verhalen over textielverzorging

Kijk mee in het leven van professionals die belang hebben bij een goed en efficiënt wasproces.

Lees hier de verhalen

Nieuwe producten

Wassen

Miele Laundry Boutique

Miele Laundry Boutique is een complete premium wasfaciliteit voor uw bewoners, geheel verzorgd door Miele. Wél een extra service voor uw bewoners, maar géén extra investering voor u!

Meer informatie

De wasmachines en drogers van de nieuwe generatie Benchmark.

Perfecte balans

De hartslag stijgt. De zintuigen staan op scherp. Vanaf nu telt alleen de volgende stap. Slackliners brengen precisie, techniek en intuïtie in een absoluut evenwicht om de grenzen van het mogelijke te verleggen. Uw drang naar nieuwe prestatiepieken is een uiting van puur vertrouwen in uw eigen kunnen - en het resultaat van maximale precisie. Elke beweging wordt geïnternaliseerd, elk scenario wordt uitgespeeld. Materialen, instellingen, processen: elk detail is op elkaar afgestemd. De volledige focus ligt op een perfecte balans.

Meer informatie

Het professionele stoomstrijksysteem PIB 100

Strijken was nog nooit zo leuk

Behoort wasbehandeling en voornamelijk strijken tot uw dagelijkse taken, maar is dit niet uw hoofdactiviteit? Het Miele stoomstrijksysteem PIB 100 is de professionele oplossing die ervoor zorgt dat dit zo blijft en dat u zich op uw hoofdtaken van uw werkdag kunt concentreren.

Meer informatie

SmartBiz

De professionele instap voor wassen en drogen.

De wasmachines en warmtepompdrogers uit de serie SmartBiz zijn dé efficiënte oplossing voor tot wel 3 wasladingen per dag.

Meer informatie
octoplus XL - jetzt mit 9kg Füllgewicht

De nieuwe 9 kg - professionele was- en droogtechniek – Octoplus XL

Verantwoord wassen begint vandaag. Bekijk nu onze jubileumwasmachine

Verantwoord wassen - de jubileumwasmachines verbruiken 6% minder energie en hebben 12% meer inhoud. Daarmee kunt u 1x per dag meer wassen op dezelfde aantal m2.

Meer informatie

De nieuwe professionele wasmachines met een capiciteit van 10-20 kg

Series Performance en Perfomance Plus

De innovatieve professionele wasmachines PERFORMANCE en PERFORMANCE PLUS van Miele Professional met een beladingscapaciteit van 10 tot 20 kg leggen de lat op ongekende hoogte. Geef uzelf een schone voorsprong!

Video bekijken Meer informatie

PT 8203 SL WP

SlimLine droogautomaten: krachtig, ruimtebesparend en energie-efficiënt

Deze compacte droogautomaten vormen met een breedte van 71 cm de perfecte oplossing om door smalle deuropeningen of in kleine ruimtes naar binnen te worden gebracht. De trommelinhoud van 200 tot 300 liter zorgt ervoor dat er per proces een grote hoeveelheid wasgoed snel gedroogd kan worden.

Meer informatie

De nieuwe Kleine Geweldenaars

De basis voor uw succes

Ontdek de compacte Miele wasmachines en drogers voor professioneel gebruik - en ervaar innovatieve technologieën voor nog meer reinigingskwaliteit, zuinigheid, bedieningscomfort en flexibiliteit.

Meer informatie

De nieuwe professionele mangels PM 12

De nieuwe norm met exclusieve productkenmerken

De nieuwe serie PM 12 legt de lat wat hoger in de compacte klasse, vanwege de optimale ergonomie, het unieke bedieningscomfort, het perfecte wasgoedfinish, de exclusieve productkenmerken en de overtuigende prestaties.

Meer informatie

Afwassen

Vaatwassers met verswatersysteem

Nu met nieuwe Comfort-uitvoering

Tijdbesparing, een veilig en hygiënisch procesverloop en meer veiligheid voor uw werknemers. Dat zijn de bijzondere voordelen van de nieuwe opties van de professionele vaatwassers met verswatersysteem van Miele: de Dry+-droging en een automatische dosering van vloeibare reinigingsmiddelen.

Meer informatie

ProfiLine

Snel, flexibel en zuinig

In slechts 17 minuten zorgt de ProfiLine voor schoon glas- en vaatwerk. Daarbij is hij ook nog eens bijzonder zuinig. Het energieverbruik ligt nu 11% lager, en het waterverbruik zelfs 19% lager dan voorheen!
Bovendien beschikt het apparaat over een kinderlijk eenvoudige bediening en diverse programma’s en opties voor uiteenlopende vereisten en behoeften.

Meer informatie

Handle all the dishes with just one touch

Onderbouwvaatwasser met tank-spoelsysteem

Ontdek de nieuwe onderbouwvaatwasser met tank-spoelsysteem met intuïtief touchscreen voor optimaal bedieningsgemak en flexibiliteit die bovendien zeer efficiënt en zuinig is.

Meer informatie

Schitterend glaswerk zonder napoleren

Onze snelle, nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem

De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem en geïntegreerd reverse-osmose-systeem van Miele Professional maken het u makkelijk om zelfs de meest veeleisende gast te overtuigen met vlekkeloos en schitterend schoon glas- en vaatwerk. Want door de nauwkeurige afstemming van de waterkwaliteit behoren vlekken en strepen tot het verleden – simpelweg met één druk op de knop en zonder handmatig napoleren.

Meer informatie

ProCare Shine

Professionele reinigingsmiddelen

Met ProCare Shine geeft u uw afwasautomaten wat ze verdienen: de nieuwe professionele reinigings- en glansspoelmiddelen zijn perfect afgestemd op de hoogwaardige spoeltechniek – een innovatief systeem met een opmerkelijk zuinige dosering, eenvoudige bediening en hygiënische prestaties.

Meer informatie

Luchtreinigingstechniek

Miele AirControl

Minder virussen. Meer samen.

De nieuwe Miele AirControl maakt ons samenzijn en werk prettiger. De krachtige luchtreiniger zorgt voor maximale bescherming tegen virussen, bacteriën, schimmels en andere zwevende stoffen, omdat hij de lucht in 5 stappen filtert - inclusief een zeer efficiënt HEPA H14 filter.
Eenvoudig, stil en betrouwbaar.

Meer informatie

Tandheelkunde, laboratorium en medisch

Cube en Cube X

Tafel sterilisatoren voor praktijk en kliniek

Ontdek de tafel sterilisatoren van Miele met effectieve sterilisatieprogramma's, korte programmaduren en een intuïtieve navigatie via touchscreen. Laat u overtuigen door de eenvoudige, veilige en efficiënte sterilisatie van medische of tandheelkundige instrumenten.

Meer informatie

In dienst van hygiëne

Miele bedpanspoelers voor ziekenhuizen en zorginstellingen

De bedpanspoelers van Miele staan garant voor snelle en betrouwbare reinigings- en desinfectieresultaten en overtuigen bovendien door hun robuuste kwaliteit en eenvoudige bediening.

Meer informatie

DataDiary

Procesdocumentatie wordt draadloos

Voor de feilloze procesdocumentatie bij de reiniging en desinfectie van instrumentarium biedt Miele Professional nu een bijzonder tijdbesparende plug-en-play-oplossing door middel van een app.

Meer informatie over DataDiary

De SlimLine laboratoriumreiningsautomaten

Compacte afmetingen, grote capaciteit

Met de nieuwe SlimLine laboratoriumreinigingsautomaten, een krachtig reinigings- en desinfectieproces en het praktische toebehoren biedt Miele een complete systeemoplossing voor het analysezuiver reinigen en desinfecteren van laboratoriumglaswerk. De ingenieurs van Miele werken samen met gebruikers uit de praktijk aan meer dan standaardoplossingen, namelijk aan individuele oplossingen voor de dagelijkse werkzaamheden in het laboratorium.

Meer informatie

EasyLoad - Snel, simpel en efficiënt

Beladingssysteem voor Miele laboratoriumreinigingsautomaat

Het EasyLoad systeem is flexibel, eenvoudig te bedienen en zorgt voor een aanzienlijke capaciteitstoename bij het reinigen en desinfecteren van laboratoriumglaswerk.

Meer informatie

Hygiënisch schoon resultaat, kleiner formaat

De compacte thermodesinfectoren PWD 8531 en PWD 8532

Onze kleintjes zijn in topvorm en laten daarbij zien wat ze kunnen. De thermodesinfectoren PWD 8531 en PWD 8532 behalen optimale en betrouwbare reinigings- en desinfectieresultaten waar u op kunt vertrouwen.

Meer informatie

PG 8581 - PG 8593

Reinigings- en desinfectieautomaten en thermodesinfectoren

Hier vindt u meer informatie over de producten die worden gebruikt in de dentaalmarkt, de laboratoriummarkt en de medische markt. Profiteer van meer capaciteit, efficiëntie, zekerheid en flexibiliteit.

Meer informatie over reinigingsautomaten in de dentaalmarktMeer informatie over reinigingsautomaten in de laboratoriummarkt

NIEUW: trophon EPR

De toekomst van desinfectie van echosondes

De trophon EPR is een apparaat dat speciaal is gemaakt voor het desinfecteren van met name ultrasone sondes. Wetenschappelijk onderzoek toont grootst mogelijke bescherming tegen infecties voor echosondes aan.

Meer informatie